Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Torskeform med ost

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Koteletter og grønnsaker i ovn

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

Terteskjell med fiskepudding og reker

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Sprø terteskjell fylt med en deilig hvit saus, fiskepudding, reker og erter – terteskjell med fiskepudding er en skikkelig retro-klassiker!

Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått4,1 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Prøv en av våre magreste kyllingretter med ovnsbakt kyllingfilet og fargerike rotgrønnsaker.

Kyllingfrikassé med filet

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En rask kyllingfrikassé er et supert hverdagsaltenativ til den tradisjonelle hønsefrikasséen. Med kyllingfilet istedenfor høne har du en deilig tradisjonsmiddag på bordet i løpet av en knapp time, og du kan bruke opp rotgrønnsaker du har i kjøleskapets grønnsaksskuff. 

Pannekaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Oppskriften gir verdens beste pannekaker, så pass på å lage nok pannekakerøre. 

Torskeform med ost

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

Koteletter og grønnsaker i ovn

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

Chili con carne

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Chili con carne betyr chili med kjøtt. Chili con carne er ikke meksikansk mat. Dette er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men som er ekte amerikansk, trolig fra Texas.

Reinsdyrkebab

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Kebab er superdigg, og med reinsdyrskav, sopp og tyttebær får kebaben smaken av norsk natur. Kjøp noen freshe lefser, eller lag dem enkelt selv - alt etter hva du har tid til. Vilt godt, fra naturen!

Terteskjell med fiskepudding og reker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Sprø terteskjell fylt med en deilig hvit saus, fiskepudding, reker og erter – terteskjell med fiskepudding er en skikkelig retro-klassiker!

Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Prøv en av våre magreste kyllingretter med ovnsbakt kyllingfilet og fargerike rotgrønnsaker.

Hveteboller

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Har du lyst på ferske boller som smelter på tungen når de spises? Bak boller i dag og kos deg.

Kyllingfrikassé med filet

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En rask kyllingfrikassé er et supert hverdagsaltenativ til den tradisjonelle hønsefrikasséen. Med kyllingfilet istedenfor høne har du en deilig tradisjonsmiddag på bordet i løpet av en knapp time, og du kan bruke opp rotgrønnsaker du har i kjøleskapets grønnsaksskuff.