Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Medisterkaker er knallgod førjulsmat. Med potetstappe, erter og bacon blir dette en rask og smakfull middag som også de minste i familien kommer til å elske.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Seifilet er rimelig, smakfull og anvendelig og sammen med en deilig, kremete saus med paprika og spinat, blir dette et hverdagslig herremåltid.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Istedet for risoni kan du også bruke rester av kokt ris eller byggryn.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Alt i en gryte! Superenkel middag - og det på bare 15 minutter! One pot med kjøttdeig er tingen når du skal ha hverdagsmiddagen raskt på bordet.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Lutefisk er en del av våre eldgamle norske matkultur, og er for mange en viktig del av førjulstradisjonene. Vi anbefaler å salte lutefiskstykkene en stund før tilberedning, og deretter bake dem i varm stekeovn. Det tradisjonelle tilbehøret er bacon, poteter og ertestuing, men listen er lang over andre garnityr som er med på å gjøre lutefisken til et herremåltid.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Skal du gjøre ekstra stas på tacomiddagen lager du pulled pork fra bunnen av. Rub svinenakken med en deilig julerub med smak av nellik og allehånde. Server det saftige svinekjøttet i lefser sammen med rødkål- og mangosalat.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Renskåret kalkunfilet er en flott råvare vi bruker lite av. Her har vi laget en spennende gryte med masse smak.
Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.
Tynne, sprø strull-ruller fylt med bær og krem en deilig dessert etter en mettende julemiddag. Vi har brukt bringebær, kanskje du vil servere multekremen på denne måten?
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Å få brukt opp lutefiskrestene er ikke så enkelt. Men om du renser fiskestykkene for skinn og bein mens fisken fortsatt er varm og tar vare på restene i kjøleskapet, kan du lage denne supre, enkle resteretten som er så god at selv innbitte lutefiskskeptikere kan la seg friste!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Medisterkaker er knallgod førjulsmat. Med potetstappe, erter og bacon blir dette en rask og smakfull middag som også de minste i familien kommer til å elske.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Seifilet er rimelig, smakfull og anvendelig og sammen med en deilig, kremete saus med paprika og spinat, blir dette et hverdagslig herremåltid.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Istedet for risoni kan du også bruke rester av kokt ris eller byggryn.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Alt i en gryte! Superenkel middag - og det på bare 15 minutter! One pot med kjøttdeig er tingen når du skal ha hverdagsmiddagen raskt på bordet.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lutefisk er en del av våre eldgamle norske matkultur, og er for mange en viktig del av førjulstradisjonene. Vi anbefaler å salte lutefiskstykkene en stund før tilberedning, og deretter bake dem i varm stekeovn. Det tradisjonelle tilbehøret er bacon, poteter og ertestuing, men listen er lang over andre garnityr som er med på å gjøre lutefisken til et herremåltid.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Skal du gjøre ekstra stas på tacomiddagen lager du pulled pork fra bunnen av. Rub svinenakken med en deilig julerub med smak av nellik og allehånde. Server det saftige svinekjøttet i lefser sammen med rødkål- og mangosalat.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Renskåret kalkunfilet er en flott råvare vi bruker lite av. Her har vi laget en spennende gryte med masse smak.
Denne oppskriften har fått3 av 5 stjerner.
Tynne, sprø strull-ruller fylt med bær og krem en deilig dessert etter en mettende julemiddag. Vi har brukt bringebær, kanskje du vil servere multekremen på denne måten?
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Å få brukt opp lutefiskrestene er ikke så enkelt. Men om du renser fiskestykkene for skinn og bein mens fisken fortsatt er varm og tar vare på restene i kjøleskapet, kan du lage denne supre, enkle resteretten som er så god at selv innbitte lutefiskskeptikere kan la seg friste!
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!