Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gratinert lutefisk

Gratinert lutefisk

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g kokt og renset lutefisk
  • 200 g purre
  • ca. 100 g ferdig stekt bacon
  • 2 ss margarin
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 2 ss grov sennep
  • 100 g revet ost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å få brukt opp lutefiskrestene er ikke så enkelt. Men om du renser fiskestykkene for skinn og bein mens fisken fortsatt er varm og tar vare på restene i kjøleskapet, kan du lage denne supre, enkle resteretten som er så god at selv innbitte lutefiskskeptikere kan la seg friste!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g kokt og renset lutefisk
  • 200 g purre
  • ca. 100 g ferdig stekt bacon
  • 2 ss margarin
  • 3 ss hvetemel
  • 5 dl melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 2 ss grov sennep
  • 100 g revet ost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server retten rykende varm, gjerne med poteter eller flatbrød. 

Gratinert lutefisk

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB11 18.06.2024 04:55:00