Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Strull med krem og bær

Strull med krem og bær

Ingredienser

porsjoner

Røre:

  • 2,5 dl kremfløte eller seterrømme
  • 100 g sukker
  • 100 g hvetemel
  • 0,5 dl kaldt vann

Til servering:

  • 3 dl kremfløte
  • 125 g bringebær
  • 1 ss melis
  • 1 ss hakkede mandler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tynne, sprø strull-ruller fylt med bær og krem en deilig dessert etter en mettende julemiddag. Vi har brukt bringebær, kanskje du vil servere multekremen på denne måten?

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Røre:

  • 2,5 dl kremfløte eller seterrømme
  • 100 g sukker
  • 100 g hvetemel
  • 0,5 dl kaldt vann

Til servering:

  • 3 dl kremfløte
  • 125 g bringebær
  • 1 ss melis
  • 1 ss hakkede mandler

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB11 18.06.2024 05:24:13