Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Strull med krem og bær

Strull med krem og bær

Ingredienser

porsjoner
  • 2,5 dl kremfløte eller seterrømme
  • 100 g sukker
  • 100 g hvetemel
  • 0,5 dl kaldt vann

Til servering

  • 3 dl kremfløte
  • 125 g bringebær
  • 1 ss melis
  • hakkede 1 ss mandler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tynne, sprø strull-ruller fylt med bær og krem en deilig dessert etter en mettende julemiddag. Vi har brukt bringebær, kanskje du vil servere multekremen på denne måten?

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2,5 dl kremfløte eller seterrømme
  • 100 g sukker
  • 100 g hvetemel
  • 0,5 dl kaldt vann

Til servering

  • 3 dl kremfløte
  • 125 g bringebær
  • 1 ss melis
  • hakkede 1 ss mandler

Slik gjør du

  1. Visp sammen kremfløte (eller rømme) og sukker. Sikt inn hvetemel og rør det inn i røren sammen med vann. La røren stå og svelle i ½ time.
  2. Legg en skje røre i krumkakejernet og stek til kakene er lyst gylne.
  3. Rull kakene raskt sammen til en rull ved hjelp av en rund trepinne (et kosteskaft eller liknende). Avkjøl helt.
  4. Stivpisk kremfløte. Ta vare på noen pene bær til pynt, og knus resten av bærene grovt med en gaffel. Smak til med litt melis. Vend bærene inn i kremen, og bruk en sprøytepose til å fylle strull-rullene med krem.
  5. Pynt med resten av bærene, dryss over hakkede mandler og server med en gang.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7026, server:MP-PRD-WEB11 29.11.2023 07:02:31