Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Hot curry

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Med rester fra grønnsaksskuffen og et halvt glass rød curry paste kommer du langt! Spe på med litt ekstra hvitløk og ingefær og det du har av kjøtt eller fisk, og du har en spennende, smaksrik middag på få minutter.

Torsk med bacon og gulrotstuing

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.

Spagettigryte

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.

Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Søte rotgrønnsaker, sprøtt ostedekke og saftig kylling i ovn er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.

Agurk sushiroll

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Trendalarm! Har du fått med deg "Cucumber Sushiroll" i sosiale medier? Her er oppskriften om du vil teste den freshe agurkrullen fylt med laks. Enkelt og skikkelig godt!

Gyoza med lam

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
40–60 min

Gyoza er skikkelig snaddermat og spesielt når de er fylt med lam, vårløk, hvitløk og ingefær! Server disse med lammekraft så får du et måltid som roper comfort food!

Sosekjøtt

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Sosekjøtt, som noen steder også blir kalt kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull gryte med bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær.

Saftig sitronkake

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Kos deg med denne gode formkaken med frisk og deilig smak av sitron! Kaken dynkes i en aromatisk sitronsirup som garanterer deg en skikkelig saftig kake. Topp med en frisk og tykk glasur, så har du den perfekte kaken til kaffen. 1 porsjon av denne oppskriften gir nok til å lage 2 stk 1-litersformer, men du kan også lage kaken i en springform på 22 cm i diameter eller i en langpanne.

Hot curry

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Med rester fra grønnsaksskuffen og et halvt glass rød curry paste kommer du langt! Spe på med litt ekstra hvitløk og ingefær og det du har av kjøtt eller fisk, og du har en spennende, smaksrik middag på få minutter.

Torsk med bacon og gulrotstuing

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.

Spagettigryte

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.

Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Søte rotgrønnsaker, sprøtt ostedekke og saftig kylling i ovn er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.

Agurk sushiroll

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Trendalarm! Har du fått med deg "Cucumber Sushiroll" i sosiale medier? Her er oppskriften om du vil teste den freshe agurkrullen fylt med laks. Enkelt og skikkelig godt!

Gyoza med lam

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
40–60 min

Gyoza er skikkelig snaddermat og spesielt når de er fylt med lam, vårløk, hvitløk og ingefær! Server disse med lammekraft så får du et måltid som roper comfort food!

Sosekjøtt

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Sosekjøtt, som noen steder også blir kalt kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull gryte med bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær.

Saftig sitronkake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Kos deg med denne gode formkaken med frisk og deilig smak av sitron! Kaken dynkes i en aromatisk sitronsirup som garanterer deg en skikkelig saftig kake. Topp med en frisk og tykk glasur, så har du den perfekte kaken til kaffen. 1 porsjon av denne oppskriften gir nok til å lage 2 stk 1-litersformer, men du kan også lage kaken i en springform på 22 cm i diameter eller i en langpanne.

Stekt ris

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Stekt ris er ikke bare en superenkel og rask middag du kan lage en travel hverdag. Retten er også perfekt for å bruke opp rester av kokt ris, grønnsaker og pålegg, eller andre rester av kjøtt. Her er det bare å bruke fantasien!