Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Med rester fra grønnsaksskuffen og et halvt glass rød curry paste kommer du langt! Spe på med litt ekstra hvitløk og ingefær og det du har av kjøtt eller fisk, og du har en spennende, smaksrik middag på få minutter.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Søte rotgrønnsaker, sprøtt ostedekke og saftig kylling i ovn er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Trendalarm! Har du fått med deg "Cucumber Sushiroll" i sosiale medier? Her er oppskriften om du vil teste den freshe agurkrullen fylt med laks. Enkelt og skikkelig godt!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Gyoza er skikkelig snaddermat og spesielt når de er fylt med lam, vårløk, hvitløk og ingefær! Server disse med lammekraft så får du et måltid som roper comfort food!
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Sosekjøtt, som noen steder også blir kalt kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull gryte med bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Kos deg med denne gode formkaken med frisk og deilig smak av sitron! Kaken dynkes i en aromatisk sitronsirup som garanterer deg en skikkelig saftig kake. Topp med en frisk og tykk glasur, så har du den perfekte kaken til kaffen. 1 porsjon av denne oppskriften gir nok til å lage 2 stk 1-litersformer, men du kan også lage kaken i en springform på 22 cm i diameter eller i en langpanne.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Stekt ris er ikke bare en superenkel og rask middag du kan lage en travel hverdag. Retten er også perfekt for å bruke opp rester av kokt ris, grønnsaker og pålegg, eller andre rester av kjøtt. Her er det bare å bruke fantasien!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Med rester fra grønnsaksskuffen og et halvt glass rød curry paste kommer du langt! Spe på med litt ekstra hvitløk og ingefær og det du har av kjøtt eller fisk, og du har en spennende, smaksrik middag på få minutter.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Alt i en gryte - enklere blir det ikke! Ha alle ingrediensene i en stor gryte. Vær tålmodig i ca. 15 minutter og vips har du en smakfull, deilig pastarett ferdig. Topp den med frisk basilikum og revet parmesan, lukk øynene og drøm deg bort til Italia.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Søte rotgrønnsaker, sprøtt ostedekke og saftig kylling i ovn er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Trendalarm! Har du fått med deg "Cucumber Sushiroll" i sosiale medier? Her er oppskriften om du vil teste den freshe agurkrullen fylt med laks. Enkelt og skikkelig godt!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Gyoza er skikkelig snaddermat og spesielt når de er fylt med lam, vårløk, hvitløk og ingefær! Server disse med lammekraft så får du et måltid som roper comfort food!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sosekjøtt, som noen steder også blir kalt kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull gryte med bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Kos deg med denne gode formkaken med frisk og deilig smak av sitron! Kaken dynkes i en aromatisk sitronsirup som garanterer deg en skikkelig saftig kake. Topp med en frisk og tykk glasur, så har du den perfekte kaken til kaffen. 1 porsjon av denne oppskriften gir nok til å lage 2 stk 1-litersformer, men du kan også lage kaken i en springform på 22 cm i diameter eller i en langpanne.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Stekt ris er ikke bare en superenkel og rask middag du kan lage en travel hverdag. Retten er også perfekt for å bruke opp rester av kokt ris, grønnsaker og pålegg, eller andre rester av kjøtt. Her er det bare å bruke fantasien!
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!