Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Bondeomelett

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

I en bondeomelett kan du få brukt opp det du har av rester, enten det er kokte poteter, pølser, stekt kjøtt eller en halv løk. Dette blir en super restemiddag!

Stekt skrei med kaperssaus

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fersk, delikat pannestekt skrei i følge med verdens beste kaperssaus og ternede rødbeter. Stort bedre blir det ikke midtvinters, når skreien er på sitt aller beste! 

Gulasjsuppe

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Dette er en enklere variant av Ungarns nasjonalrett gulasj. Denne oppskriften er tilpasset en travel hverdag og er ikke helt autentisk, men er en utmerket erstatning for originalen, og full av gode smaker. 

Mac and cheese

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.

Sushi bake

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Bakt sushi i langpanne eller sushi bake er en superenkel måter å lage sushi til mange på! Sett langpanna rett på bordet sammen med tilbehøret, slik at alle kan forsyne seg selv – litt som sushitaco! 

Langtidsstekt kje

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Den mest kjøttfulle delen av et kje er låret. Vi har gitt det en fin stekeskorpe før vi har senket temperaturen og latt det kose seg lenge i stekeovnen. Resultatet er verd å vente på.

Fastelavnsboller

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Det er bare fastelavn en gang i året, så da må det være lov til å nyte noen fristende fastelavnsboller med både krem og syltetøy.

Pizza med kjøttboller

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Her viser vi deg hvordan du kan lage både pizzasaus og kjøttboller fra bunnen av. Vent med å ta karbonadedeigen ut av kjøleskapet til du skal bruke den i oppskriften, da er den lettest å jobbe med. Pizzaen smaker også veldig godt hvis du serverer den med en liten grønn salat og litt rømme. Du kan også lage din egen pizzadeig, hvis du vil.

Bondeomelett

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

I en bondeomelett kan du få brukt opp det du har av rester, enten det er kokte poteter, pølser, stekt kjøtt eller en halv løk. Dette blir en super restemiddag!

Stekt skrei med kaperssaus

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fersk, delikat pannestekt skrei i følge med verdens beste kaperssaus og ternede rødbeter. Stort bedre blir det ikke midtvinters, når skreien er på sitt aller beste! 

Gulasjsuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Dette er en enklere variant av Ungarns nasjonalrett gulasj. Denne oppskriften er tilpasset en travel hverdag og er ikke helt autentisk, men er en utmerket erstatning for originalen, og full av gode smaker. 

Mac and cheese

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.

Sushi bake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Bakt sushi i langpanne eller sushi bake er en superenkel måter å lage sushi til mange på! Sett langpanna rett på bordet sammen med tilbehøret, slik at alle kan forsyne seg selv – litt som sushitaco! 

Butter chicken - indisk smørkylling

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Butter chicken – eller murgh makhani som retten heter på indisk – er en av de mest kjente indiske curryrettene. Denne oppskriften har vi fått av kjøkkensjefen på restaurant Listen to Baljit i Oslo. 

Langtidsstekt kje

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Den mest kjøttfulle delen av et kje er låret. Vi har gitt det en fin stekeskorpe før vi har senket temperaturen og latt det kose seg lenge i stekeovnen. Resultatet er verd å vente på.

Fastelavnsboller

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Det er bare fastelavn en gang i året, så da må det være lov til å nyte noen fristende fastelavnsboller med både krem og syltetøy.

Pizza med kjøttboller

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Her viser vi deg hvordan du kan lage både pizzasaus og kjøttboller fra bunnen av. Vent med å ta karbonadedeigen ut av kjøleskapet til du skal bruke den i oppskriften, da er den lettest å jobbe med. Pizzaen smaker også veldig godt hvis du serverer den med en liten grønn salat og litt rømme. Du kan også lage din egen pizzadeig, hvis du vil.