Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bondeomelett

Bondeomelett

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kokt skinke eller røkt skinke i bit
  • 500 g kokte poteter
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. egg
  • 1 dl matfløte
  • 1 dl vann
  • 10 stk. cherrytomat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

I en bondeomelett kan du få brukt opp det du har av rester, enten det er kokte poteter, pølser, stekt kjøtt eller en halv løk. Dette blir en super restemiddag!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kokt skinke eller røkt skinke i bit
  • 500 g kokte poteter
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. egg
  • 1 dl matfløte
  • 1 dl vann
  • 10 stk. cherrytomat

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bondeomelett er en finfin måte å få brukt opp middagsrester av poteter, kjøtt, pølser og grønnsaker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 16:43:52