Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sushibake

Ingredienser

  • 250 g sushiris
  • 0,5 dl risvineddik
  • 1 ss furikake
  • 4 stk. nori (grønne ark som brukes til maki)
  • 1 stk. avokado
  • 0,5 stk. agurk
  • 4 stk. vårløk
  • 1 ss sesamfrø
  • 0,25 potte frisk koriander

Fyll:

  • 250 g crabsticks
  • 0,5 dl majones , gjerne en syrlig variant
  • 60 g kremost naturell
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Srirachamajones:

  • 1,5 dl majones , gjerne en syrlig variant
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
Del

Sushi bake

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bakt sushi i langpanne eller sushi bake er en superenkel måter å lage sushi til mange på! Sett langpanna rett på bordet sammen med tilbehøret, slik at alle kan forsyne seg selv – litt som sushitaco! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 250 g sushiris
  • 0,5 dl risvineddik
  • 1 ss furikake
  • 4 stk. nori (grønne ark som brukes til maki)
  • 1 stk. avokado
  • 0,5 stk. agurk
  • 4 stk. vårløk
  • 1 ss sesamfrø
  • 0,25 potte frisk koriander

Fyll:

  • 250 g crabsticks
  • 0,5 dl majones , gjerne en syrlig variant
  • 60 g kremost naturell
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Srirachamajones:

  • 1,5 dl majones , gjerne en syrlig variant
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sushibake

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 21.03.2023 21:50:27