Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.
Koteletter av svin med hot kålsalat er en rask og superenkel rett som smaker både er sterkt og godt.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste.
Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
En enkel og rask koserett du kan lage til deg selv og en du er glad i. Saftig kyllingfilet servert med brokkolini og en kremet, deilig saus. Nam!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime.
Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.
Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Indrefilet er det mest eksklusive stykket storfekjøtt du kan få, og gir deg de aller beste biffene. Og hva er vel bedre enn en saftig og perfekt stekt biff, fløyelsmyk potetmos, spenstige grønnsaker og en deilig, kremet soppsaus?
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Det indiske kjøkken er påvirket av blant annet monguler, portugisere, persere og briter, og hver region har sine tradisjoner. Krydder og smaker møtes og det resulterer i mange gode retter. Her er det lammekjøtt som skal trekke i fløte og krydder til en deilig indisk lammegryte.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Smultringer hører julen til, og er for mange et av de tradisjonelle sju slag, som må på bordet i jula. Smultringer smaker nydelig ellers i året også, så lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang. Smultringer er fine å fryse.
Hjemmelaget potetmos smaker mye bedre enn posemos! Dessuten er det morsommere å lage, fordi du får skrelle og mose selv!
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Koteletter av svin med hot kålsalat er en rask og superenkel rett som smaker både er sterkt og godt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste.
Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En enkel og rask koserett du kan lage til deg selv og en du er glad i. Saftig kyllingfilet servert med brokkolini og en kremet, deilig saus. Nam!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Indrefilet er det mest eksklusive stykket storfekjøtt du kan få, og gir deg de aller beste biffene. Og hva er vel bedre enn en saftig og perfekt stekt biff, fløyelsmyk potetmos, spenstige grønnsaker og en deilig, kremet soppsaus?
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det indiske kjøkken er påvirket av blant annet monguler, portugisere, persere og briter, og hver region har sine tradisjoner. Krydder og smaker møtes og det resulterer i mange gode retter. Her er det lammekjøtt som skal trekke i fløte og krydder til en deilig indisk lammegryte.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Smultringer hører julen til, og er for mange et av de tradisjonelle sju slag, som må på bordet i jula. Smultringer smaker nydelig ellers i året også, så lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang. Smultringer er fine å fryse.
Hjemmelaget potetmos smaker mye bedre enn posemos! Dessuten er det morsommere å lage, fordi du får skrelle og mose selv!
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!