Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Svinekoteletter med hot kålsalat

Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Koteletter av svin med hot kålsalat er en rask og superenkel rett som smaker både er sterkt og godt.

Lettsaltet torsk med bacon

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Kyllingfilet med smakfull saus

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En enkel og rask koserett du kan lage til deg selv og en du er glad i. Saftig kyllingfilet servert med brokkolini og en kremet, deilig saus. Nam!

Ovnsbakt laks med hotte risnudler

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime.

Falafel

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.

Indrefilet med soppsaus

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Indrefilet er det mest eksklusive stykket storfekjøtt du kan få, og gir deg de aller beste biffene. Og hva er vel bedre enn en saftig og perfekt stekt biff, fløyelsmyk potetmos, spenstige grønnsaker og en deilig, kremet soppsaus?

 

Smultringer

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Smultringer hører julen til, og er for mange et av de tradisjonelle sju slag, som må på bordet i jula. Smultringer smaker nydelig ellers i året også, så lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang. Smultringer er fine å fryse. 

Kjøttpølse med hjemmelaget potetstappe

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Hjemmelaget potetmos smaker mye bedre enn posemos! Dessuten er det morsommere å lage, fordi du får skrelle og mose selv!

Svinekoteletter med hot kålsalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Koteletter av svin med hot kålsalat er en rask og superenkel rett som smaker både er sterkt og godt.

Lettsaltet torsk med bacon

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

Kyllingfilet med smakfull saus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En enkel og rask koserett du kan lage til deg selv og en du er glad i. Saftig kyllingfilet servert med brokkolini og en kremet, deilig saus. Nam!

Ovnsbakt laks med hotte risnudler

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime.

Falafel

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.

Indrefilet med soppsaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Indrefilet er det mest eksklusive stykket storfekjøtt du kan få, og gir deg de aller beste biffene. Og hva er vel bedre enn en saftig og perfekt stekt biff, fløyelsmyk potetmos, spenstige grønnsaker og en deilig, kremet soppsaus?

 

Indisk lammekorma

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Det indiske kjøkken er påvirket av blant annet monguler, portugisere, persere og briter, og hver region har sine tradisjoner. Krydder og smaker møtes og det resulterer i mange gode retter. Her er det lammekjøtt som skal trekke i fløte og krydder til en deilig indisk lammegryte.

Smultringer

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Smultringer hører julen til, og er for mange et av de tradisjonelle sju slag, som må på bordet i jula. Smultringer smaker nydelig ellers i året også, så lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang. Smultringer er fine å fryse. 

Kjøttpølse med hjemmelaget potetstappe

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Hjemmelaget potetmos smaker mye bedre enn posemos! Dessuten er det morsommere å lage, fordi du får skrelle og mose selv!