Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Fiskeboller i karrisaus

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.

Kjøttdeiggryte Giniling Guisado

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Filippinsk mat er et spennende bekjentskap på norske middagsbord.  Giniling er en enkel rett med kjøttdeig som gir et lite, men godt inntrykk av hva det filippinske kjøkkenet kan by på, med milde, avstemte smaker.

Ovnsbakt torsk med varm soppsalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Den aller enkleste måten å tilberede fersk torskefilet på, er å bake den i ovnen. Kjapt og godt – og det gir deg hendene fri til å lage et deilig tilbehør. Denne middagen har du på bordet på under en halv time.

Ostefondue

Denne oppskriften har fått4,2 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Ostefondue er den ultimate kosematen. Hvem kan vel motstå varm, flytende ostemasse sammen med brød, poteter og grønnsaker? Og aller best - den gylne skorpen som danner seg i bunnen av gryten... Nam!

Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En syrlig og krydret plommesaus passer ypperlig til helstekt ytrefilet av svin. Servert med marinerte aspargesbønner er dette en enkel og lett rett du kan lage til dine gjester.

Tyrkisk Güvec

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.

Plommekake

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Norske plommer har en kort og intens sesong, ofte bare noen få uker. Da er det bare å fråtse!  Plommene er fantastisk søte og saftige, og er supre å bruke i en saftig formkake. Kaken er nydelig i seg selv, men blir enda bedre om den får selskap av en kule vaniljeis eller litt vispet krem. 

Fylte pannekaker med epler

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En supergod dessert, som slår lørdagsgodteriet! Her kan du bruke rester av pannekaker hvis du har det, eller ferdigstekte pannekaker. Du kan også lage dine egne pannekaker.

Fiskeboller i karrisaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

Eple- og sellerisuppe med kylling og hasselnøtter

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Eple og selleri er en klassisk kombinasjon i matretter, her som en fantastisk suppe. Toppet med mør, norsk kylling i små terninger, hasselnøtter og frisk salvie er eple- og sellerisuppe en mild og super lunsj, middag eller kveldsrett.

Kjøttdeiggryte Giniling Guisado

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Filippinsk mat er et spennende bekjentskap på norske middagsbord.  Giniling er en enkel rett med kjøttdeig som gir et lite, men godt inntrykk av hva det filippinske kjøkkenet kan by på, med milde, avstemte smaker.

Ovnsbakt torsk med varm soppsalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Den aller enkleste måten å tilberede fersk torskefilet på, er å bake den i ovnen. Kjapt og godt – og det gir deg hendene fri til å lage et deilig tilbehør. Denne middagen har du på bordet på under en halv time.

Ostefondue

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Ostefondue er den ultimate kosematen. Hvem kan vel motstå varm, flytende ostemasse sammen med brød, poteter og grønnsaker? Og aller best - den gylne skorpen som danner seg i bunnen av gryten... Nam!

Helstekt ytrefilet av svin med plommesaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En syrlig og krydret plommesaus passer ypperlig til helstekt ytrefilet av svin. Servert med marinerte aspargesbønner er dette en enkel og lett rett du kan lage til dine gjester.

Tyrkisk Güvec

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.

Plommekake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Norske plommer har en kort og intens sesong, ofte bare noen få uker. Da er det bare å fråtse!  Plommene er fantastisk søte og saftige, og er supre å bruke i en saftig formkake. Kaken er nydelig i seg selv, men blir enda bedre om den får selskap av en kule vaniljeis eller litt vispet krem. 

Fylte pannekaker med epler

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En supergod dessert, som slår lørdagsgodteriet! Her kan du bruke rester av pannekaker hvis du har det, eller ferdigstekte pannekaker. Du kan også lage dine egne pannekaker.