Lagre

Ingredienser

  • 800 g torskefilet

Varm soppsalat:

  • 500 g aromasopp eller sjampinjong
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. margarin
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • 0,5 dl kapers
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 65 g ruccula
Del

Ovnsbakt torsk med varm soppsalat

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Den aller enkleste måten å tilberede fersk torskefilet på, er å bake den i ovnen. Kjapt og godt – og det gir deg hendene fri til å lage et deilig tilbehør. Denne middagen har du på bordet på under en halv time.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 800 g torskefilet

Varm soppsalat:

  • 500 g aromasopp eller sjampinjong
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. margarin
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • 0,5 dl kapers
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 65 g ruccula

Slik gjør du

  1. Skjær torskefilet i porsjonsstykker og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Krydre med salt og pepper.
  2. Sett fisken midt i ovnen på 180 °C og stek i 8-12 minutter, avhengig av tykkelsen på fiskestykkene. Fisken er ferdig når den flaker seg.
  3. Skjær sopp i skiver og løk i tynne båter.
  4. Varm en stekepanne med margarin og stek sopp og løk til soppen har falt sammen og alt begynner å få farge. Tilsett hakket timian, pinjekjerner og kapers. Smak til med balsamicoeddik, salt og pepper.
  5. Fordel ruccula på tallerkener, legg på sopp og plasser fisken på toppen. Pynt med litt frisk timian.

Ris eller poteter er godt til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant