Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakt torsk med varm soppsalat

Ovnsbakt torsk med varm soppsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 500 g aromasopp eller sjampinjong
  • 1 stk. løk
  • 2 ss margarin
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • 0,5 dl kapers
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 65 g ruccula
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Den aller enkleste måten å tilberede fersk torskefilet på, er å bake den i ovnen. Kjapt og godt – og det gir deg hendene fri til å lage et deilig tilbehør. Denne middagen har du på bordet på under en halv time.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 500 g aromasopp eller sjampinjong
  • 1 stk. løk
  • 2 ss margarin
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • 0,5 dl kapers
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 65 g ruccula

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ris eller poteter er godt til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 02:25:47