Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ginling Guisado

Kjøttdeiggryte Giniling Guisado

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 3 ss olivenolje
  • 450 g jasminris
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 stk. grønn paprika
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 2 stk. potet
  • 1 dl vann
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Filippinsk mat er et spennende bekjentskap på norske middagsbord.  Giniling er en enkel rett med kjøttdeig som gir et lite, men godt inntrykk av hva det filippinske kjøkkenet kan by på, med milde, avstemte smaker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 3 ss olivenolje
  • 450 g jasminris
  • 2 båter hvitløk
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 stk. grønn paprika
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 2 stk. potet
  • 1 dl vann
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server giniling sammen med kokt ris, gjerne med litt ekstra soyasaus ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB15 17.06.2024 02:50:52