Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rabarbragrøt

Rabarbragrøt

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g ferdig renset rabarbra
  • 5 dl vann
  • 1,5 dl sukker
  • 2,5 ss potetmel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rabarbragrøt med melk er en god hverdagsdessert som man gjerne kan unne seg i rabarbrasesongen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g ferdig renset rabarbra
  • 5 dl vann
  • 1,5 dl sukker
  • 2,5 ss potetmel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med melk eller fløte.

 

Et godt råd for å unngå snerk på grøten er å drysse et lite lag sukker over grøten før den settes til avkjøling.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 17.07.2024 19:21:30