Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Rabarbragrøt

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g ferdig renset rabarbra
  • 5 dl vann
  • 1,5 dl sukker
  • 2,5 ss potetmel

litt kaldt vann

Del

Rabarbragrøt

(6)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rabarbragrøt med melk er en god hverdagsdessert som man gjerne kan unne seg i rabarbrasesongen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g ferdig renset rabarbra
  • 5 dl vann
  • 1,5 dl sukker
  • 2,5 ss potetmel

litt kaldt vann

Slik gjør du

  1. Del rabarbrastilkene i passe små biter.
  2. Ha vann, sukker og rabarbra i en kjele og la det koke noen minutter til rabarbraen er mør.
  3. Rør ut potetmel i litt kaldt vann og hell i grøten under omrøring. Kok opp og trekk kjelen til side. Avkjøl grøten.

Server med melk eller fløte.

 

Et godt råd for å unngå snerk på grøten er å drysse et lite lag sukker over grøten før den settes til avkjøling.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB12 05.12.2022 16:32:08