Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Aspargessuppe

Aspargessuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g frisk grønn asparges eller hvit asparges
  • 1 stk. løk
  • 5 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller hønsebuljong
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss margarin
  • 1 ss sitronsaft
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Server deilig, hjemmelaget aspargessuppe som en forrett eller som en deilig suppemiddag med brød og for eksempel en god spekeskinke.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g frisk grønn asparges eller hvit asparges
  • 1 stk. løk
  • 5 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller hønsebuljong
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss margarin
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kok gjerne kraft av aspargesskall og avskjær.

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du erstatte fløte med et plantebasert alternativ.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 18.07.2024 15:37:12