Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskekaker med råkost og poteter

Ingredienser

  • 800 g hyse-/koljefilet
  • 2 ts salt
  • 4 dl melk , fløte, eller fløtemelk
  • 2 ss potetmel
  • 0,5 ts revet muskatnøtt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 2 ss friske urter

Tilbehør:

  • 12 stk. mandelpotet

Råkost:

  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. appelsin
  • 4 ss rosiner
Del

Hjemmelagde fiskekaker med råkostsalat

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med fersk fisk er det en enkel sak å lage skikkelig gode og saftige fiskekaker selv. Med en foodprosessor som redskap tar det ikke mange minuttene heller. Vi serverer våre hjemmelagde fiskekaker helt tradisjonelt, med frisk råkost og kokte poteter.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 800 g hyse-/koljefilet
  • 2 ts salt
  • 4 dl melk , fløte, eller fløtemelk
  • 2 ss potetmel
  • 0,5 ts revet muskatnøtt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 2 ss friske urter

Tilbehør:

  • 12 stk. mandelpotet

Råkost:

  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. appelsin
  • 4 ss rosiner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fiskekaker med råkost og poteter 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 30.03.2023 01:01:48