Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Eggsandwich

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En skikkelig digg eggsandwich! Denne sandwichen kalles også "eggslut" - kanskje ikke det det mest innbydende navnet på en rett, men navnet har den fått fra restauranten i USA som lanserte den. Retten smaker iallefall digg! Saftig eggerøre, sprøtt bacon og smeltet ost -  pakket sammen i en myk brioche. Nam!

Rød fiskesuppe

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Har du rester fra en fiskemiddag, er det supert å bruke dem i suppen - da er den ferdig enda raskere!

Pasta med kikertboller og gulrotpesto

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Oppskrift på kjempegode små kikert- og nøtteboller med pasta og gulrotpesto. Passer perfekt som vegetarisk hverdagsmiddag.  

Enkel bibimbap

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bibimbap er koreansk, og betyr «blandet ris». En liten tungeøvelse, og en morsom måte å introdusere familien for nye smaker! I Korea er dette klassisk streetfood, her hos oss er det en krysning av wok og pytt i panne. 

Kyllingwok med grønnsaker

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

Ravioli med røkelaks og spinat

Denne oppskriften har fått1 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Fylte pastaputer med røkelaks, servert med smørsaus. Rene smaker som viser en perfekt måte å kombinere norske råvarer med italiensk kokekunst.

Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kjekjøtt er mildt og delikat i smaken, og blir aller best når det blir tilberedt på lav temperatur over lang tid. Beregn 2-2 ½ time på tilberedningen og la den deilige duften av urter, hvitløk og sitron spre seg i huset.

Ostekake med gelélokk

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Ostekake med gelélokk er en populær festkake til 17. mai, konfirmasjon, bryllup eller jubileum. Sprø kjeksbunn, syrlig og god ostemasse og deilig gelé på toppen. Pynt med friske bær. 

Sashimi med mangosalat

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Sashimi er kjempegodt! Nå kan du servere det som middag sammen med ris og en nydelig salat av avokado og mango. Det er viktig at du bruker fersk laksefilet, eller loin, og du kan gjerne bruke en som er vakuumpakket.

Eggsandwich

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En skikkelig digg eggsandwich! Denne sandwichen kalles også "eggslut" - kanskje ikke det det mest innbydende navnet på en rett, men navnet har den fått fra restauranten i USA som lanserte den. Retten smaker iallefall digg! Saftig eggerøre, sprøtt bacon og smeltet ost -  pakket sammen i en myk brioche. Nam!

Rød fiskesuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Har du rester fra en fiskemiddag, er det supert å bruke dem i suppen - da er den ferdig enda raskere!

Pasta med kikertboller og gulrotpesto

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Oppskrift på kjempegode små kikert- og nøtteboller med pasta og gulrotpesto. Passer perfekt som vegetarisk hverdagsmiddag.  

Enkel bibimbap

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bibimbap er koreansk, og betyr «blandet ris». En liten tungeøvelse, og en morsom måte å introdusere familien for nye smaker! I Korea er dette klassisk streetfood, her hos oss er det en krysning av wok og pytt i panne. 

Kyllingwok med grønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Det er ikke rart at kyllingwok er populært. Tenk bare på hvor lett det er å variere. Og så smaker det selvfølgelig kjempegodt!

Ravioli med røkelaks og spinat

Denne oppskriften har fått1 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Fylte pastaputer med røkelaks, servert med smørsaus. Rene smaker som viser en perfekt måte å kombinere norske råvarer med italiensk kokekunst.

Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kjekjøtt er mildt og delikat i smaken, og blir aller best når det blir tilberedt på lav temperatur over lang tid. Beregn 2-2 ½ time på tilberedningen og la den deilige duften av urter, hvitløk og sitron spre seg i huset.

Ostekake med gelélokk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Ostekake med gelélokk er en populær festkake til 17. mai, konfirmasjon, bryllup eller jubileum. Sprø kjeksbunn, syrlig og god ostemasse og deilig gelé på toppen. Pynt med friske bær. 

Sashimi med mangosalat

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Sashimi er kjempegodt! Nå kan du servere det som middag sammen med ris og en nydelig salat av avokado og mango. Det er viktig at du bruker fersk laksefilet, eller loin, og du kan gjerne bruke en som er vakuumpakket.