Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggslut

Eggsandwich

Ingredienser

porsjoner
  • 3 skiver bacon
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 brioche hamburgerbrød
  • 3 egg
  • 3 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 skive cheddar ost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skikkelig digg eggsandwich! Denne sandwichen kalles også "eggslut" - kanskje ikke det det mest innbydende navnet på en rett, men navnet har den fått fra restauranten i USA som lanserte den. Retten smaker iallefall digg! Saftig eggerøre, sprøtt bacon og smeltet ost -  pakket sammen i en myk brioche. Nam!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 skiver bacon
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 brioche hamburgerbrød
  • 3 egg
  • 3 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 skive cheddar ost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Eggslut

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 12:21:29