Eggsandwich

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En skikkelig digg eggsandwich! Denne sandwichen kalles også "eggslut" - kanskje ikke det det mest innbydende navnet på en rett, men navnet har den fått fra restauranten i USA som lanserte den. Retten smaker iallefall digg! Saftig eggerøre, sprøtt bacon og smeltet ost -  pakket sammen i en myk brioche. Nam!

Ingredienser

  • 3 skiver bacon
  • 1 ss margarin til steking
  • 1 brioche hamburgerbrød
  • 3 egg
  • 3 ss vann
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 skive cheddar ost

Slik gjør du

  1. Stek bacon i en stekepanne med litt margarin til det er sprøtt. Legg baconskivene på et ark kjøkkenpapir slik at fettet renner av. Tørk bort en del av fettet i pannen. 
  2. Del brioche brødet i to og legg det med "innsiden" ned i pannen, toast til brødet har fått litt farge. Legg det til side. 
  3. Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell eggerøren i stekepannen. Bruk litt ekstra margarin til stekingen dersom nødvendig. 
  4. Stek eggerøren på middels varme, og samle eggerøren mot midten av stekepannen etterhvert som den stivner. 
  5. Når eggerøren er nesten klar, skru av varmen og legg på en skive cheddarost. La den smelte litt.
  6. Legg litt bacon på den nederste delen av brødet, legg på eggerøren og topp med bacon og toppen av brioche brødet. 

Ha litt grovkvernet pepper over og server med en gang. Pynt eventuelt med litt frisk timian.

Eggslut

 

 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.