Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Lun salat med blodpudding, epler og linser

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Blodpudding i salaten, sa du? Ja, hvorfor ikke? Blodpudding er næringsrikt og har masse smak, og om du er opptatt av å bruke alle deler av dyret, er denne salaten et bra sted å starte.

Kyllingramen

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander. 

Pasta al limone

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Sitronpasta, eller pasta limone, er en enkel pastarett med tydelig smak av frisk sitron. Denne populære pastaretten kan lages både med og uten fløte, og her har du fløtevarianten - kremet og frisk! Denne retten kan du lage med tørket pasta, men hvis du skal sette en ekstra spiss på den så lager du den med hjemmelaget pasta. Serveres alene som en lett lunsj eller som tilbehør til kylling eller hvit fisk.

Seibiff med løk

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

THAI MOO SATAY - svinesatay med peanøttsaus og salat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre svinekjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene i det thailandske kjøkkenet. Får du først smaken for dette er del lett å bli hekta!

Greske kjøttboller

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Greske kjøttboller av lam med gresk salat og tzatziki gir gode minner om sol, sommer og greske tavernaer.

Steinbit i ovn med sitron og urter

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Steinbiten har ikke akkurat utseendet med seg, men det hvite fiskekjøttet er fast, smakfullt og enkelt å tilberede. Her har vi bakt steinbitfilet i ovnen med et spennende lokk av gresk yoghurt med sitron og urter.

Mokkamousse

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
20–40 min

Er du på utkikk etter en lekker og smakfull dessert som kan lages ferdig i god tid? Her har du  en nydelig mokkamousse med smak av kaffe og sjokolade - perfekt avslutning på et forseggjort måltid.

Frisk og saftig taco

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bifftaco med mangosalsa. Her kan du bruke den typen biff du vil, for eksempel ytrefilet, mørbrad eller flatbiff. For best resultat, legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det. Hvis du vil kan du bruke hjemmelaget tacokrydder. Hvis du ikke har små tortillalefser, kan du bruke større lefser eller bruke en utstikker til å stikke ut små lefser av noen store. Server gjerne med litt ekstra lime, hvis du liker det.

Lun salat med blodpudding, epler og linser

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Blodpudding i salaten, sa du? Ja, hvorfor ikke? Blodpudding er næringsrikt og har masse smak, og om du er opptatt av å bruke alle deler av dyret, er denne salaten et bra sted å starte.

Kyllingramen

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander. 

Pasta al limone

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Sitronpasta, eller pasta limone, er en enkel pastarett med tydelig smak av frisk sitron. Denne populære pastaretten kan lages både med og uten fløte, og her har du fløtevarianten - kremet og frisk! Denne retten kan du lage med tørket pasta, men hvis du skal sette en ekstra spiss på den så lager du den med hjemmelaget pasta. Serveres alene som en lett lunsj eller som tilbehør til kylling eller hvit fisk.

Seibiff med løk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

THAI MOO SATAY - svinesatay med peanøttsaus og salat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre svinekjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene i det thailandske kjøkkenet. Får du først smaken for dette er del lett å bli hekta!

Greske kjøttboller

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Greske kjøttboller av lam med gresk salat og tzatziki gir gode minner om sol, sommer og greske tavernaer.

Steinbit i ovn med sitron og urter

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Steinbiten har ikke akkurat utseendet med seg, men det hvite fiskekjøttet er fast, smakfullt og enkelt å tilberede. Her har vi bakt steinbitfilet i ovnen med et spennende lokk av gresk yoghurt med sitron og urter.

Mokkamousse

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
20–40 min

Er du på utkikk etter en lekker og smakfull dessert som kan lages ferdig i god tid? Her har du  en nydelig mokkamousse med smak av kaffe og sjokolade - perfekt avslutning på et forseggjort måltid.

Frisk og saftig taco

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bifftaco med mangosalsa. Her kan du bruke den typen biff du vil, for eksempel ytrefilet, mørbrad eller flatbiff. For best resultat, legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det. Hvis du vil kan du bruke hjemmelaget tacokrydder. Hvis du ikke har små tortillalefser, kan du bruke større lefser eller bruke en utstikker til å stikke ut små lefser av noen store. Server gjerne med litt ekstra lime, hvis du liker det.