Reker med urtemajones

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Prøv en vri på dressingen til rekene. Green Goddess majones er grønn og lekker og veldig populær i USA. Vi kaller den urtemajones. Deilig urtesmak passer perfekt til rekene!

Ingredienser

  • 112 kg reker

Urtemajones:

  • 1 dl majones
  • 1 dl matyoghurt eller gresk yoghurt
  • 4 ss finhakket frisk kruspersille
  • 3 ss finsnittet frisk gressløk
  • 2 ss finhakket frisk estragon
  • 4 skiver surdeigsbrød
  • 1 neve blandet babybladsalat
  • 1 stk lime

Slik gjør du

  1. Rens rekene og legg dem i en skål i kjøleskapet
  2. Bland majones, yoghurt og hvitløk i en skål
  3. Fjern grove stilker og finhakk urtene, eller mos dem til puré med stavmikser / hurtigmikser.
  4. Bland urtene med majonesen. Smak til med litt salt og pepper, eventuelt også litt limesaft og mer hvitløk.
  5. Rist brødet og legg skivene på hver sin tallerken. Smør litt av majonesen på hver skive og fordel salaten over.
  6. Tørk rekene godt og vend dem inn i resten av majonesen.
  7. Topp hver skive med en raus skje reker og pynt med blader av frisk estragon. Skjær lime i båter og legg på tallerkenen.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.