Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Halloumi med bakt gresskar

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Bakt gresskar i en lun salat med deilig halloumi er enkel og fristende hverdagsmiddag. Server salaten med en frisk og syrlig dressing som setter prikken over i’en.

Stekt torsk med kremet spinat

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En enkel og nydelig hverdagslig fiskemiddag som alle kan like. Kremet spinat er saus og grønnsak i ett. Torsk kan byttes ut med det fiskeslaget du liker best. Smaker godt med kokte poteter til. 

Sticky kylling med gresskar og pastasalat

Denne oppskriften har fått3,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Saftige kyllinglår penslet med sticky, asiatisk saus er en skikkelig digg middag du kan diske opp med på en helt vanlig hverdag, eller til en kosekveld i helgen. Server med en fargerik og smakfull pastasalat.

Alt i ett-form med laks og grønnsaker

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Middagsfavoritten laks i ny drakt - denne lakseformen er enkel, rask og smaker nydelig - og kanskje best av alt: den lager seg selv i stekeovnen mens du kan gjøre andre viktige ting. 

Fylt paprika med ris og karbonadedeig

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Har du igjen litt rester igjen av gårsdagens middag, men ikke nok til et helt måltid? Fylt paprika er løsningen! Vi brukte kald ris og rester av stekt karbonadedeig - kanskje du har noe annet? Framgangsmåten er den samme, og smaken på fyllet varieres med det du har for hånden. Rester av ris og couscous passer også godt som fyll i paprika!

Lammebiff med glaserte grønnsaker

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Når høstmørket senker seg og kulda setter inn er det deilig å kose seg med noe ekstra godt. Norsk lammefilet eller mørbrad egnr seg utmerket til denne nydelige retten. 

Røkt svinekam med potetgrateng

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

Amerikansk gresskarpai

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Pumpkin Pie på Thanksgiving er nesten like viktig som selve kalkunen for de fleste amerikanere. Gresskar er søtt og mildt i smaken, og krydret med aromatiske kryddere som muskat, kanel og ingefær gjør den seg perfekt i et sprøtt paiskall som en søt avslutning på årets store kalkunmiddag.

Sjakkruter

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Sjakkrutede kjeks! Disse er supersøte å lage til jul, eller resten av året. Smøret bør være romtemperert. Det betyr at det bør stå i romtemperatur en stund før du begynner, slik at det blir mykt. 1 porsjon gir ca. 25 kjeks. Hvem skal du dele disse med? 

Halloumi med bakt gresskar

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Bakt gresskar i en lun salat med deilig halloumi er enkel og fristende hverdagsmiddag. Server salaten med en frisk og syrlig dressing som setter prikken over i’en.

Stekt torsk med kremet spinat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En enkel og nydelig hverdagslig fiskemiddag som alle kan like. Kremet spinat er saus og grønnsak i ett. Torsk kan byttes ut med det fiskeslaget du liker best. Smaker godt med kokte poteter til. 

Sticky kylling med gresskar og pastasalat

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Saftige kyllinglår penslet med sticky, asiatisk saus er en skikkelig digg middag du kan diske opp med på en helt vanlig hverdag, eller til en kosekveld i helgen. Server med en fargerik og smakfull pastasalat.

Alt i ett-form med laks og grønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Middagsfavoritten laks i ny drakt - denne lakseformen er enkel, rask og smaker nydelig - og kanskje best av alt: den lager seg selv i stekeovnen mens du kan gjøre andre viktige ting. 

Fylt paprika med ris og karbonadedeig

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Har du igjen litt rester igjen av gårsdagens middag, men ikke nok til et helt måltid? Fylt paprika er løsningen! Vi brukte kald ris og rester av stekt karbonadedeig - kanskje du har noe annet? Framgangsmåten er den samme, og smaken på fyllet varieres med det du har for hånden. Rester av ris og couscous passer også godt som fyll i paprika!

Lammebiff med glaserte grønnsaker

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Når høstmørket senker seg og kulda setter inn er det deilig å kose seg med noe ekstra godt. Norsk lammefilet eller mørbrad egnr seg utmerket til denne nydelige retten. 

Røkt svinekam med potetgrateng

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

Amerikansk gresskarpai

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Pumpkin Pie på Thanksgiving er nesten like viktig som selve kalkunen for de fleste amerikanere. Gresskar er søtt og mildt i smaken, og krydret med aromatiske kryddere som muskat, kanel og ingefær gjør den seg perfekt i et sprøtt paiskall som en søt avslutning på årets store kalkunmiddag.

Sjakkruter

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Sjakkrutede kjeks! Disse er supersøte å lage til jul, eller resten av året. Smøret bør være romtemperert. Det betyr at det bør stå i romtemperatur en stund før du begynner, slik at det blir mykt. 1 porsjon gir ca. 25 kjeks. Hvem skal du dele disse med? 

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!