Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt torsk med kremet spinat

Stekt torsk med kremet spinat

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskeloin eller torskefilet
  • 2 ss smør

Kremet spinat:

  • 300 g frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 3 dl kremfløte , matfløte eller créme fraîche
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En enkel og nydelig hverdagslig fiskemiddag som alle kan like. Kremet spinat er saus og grønnsak i ett. Torsk kan byttes ut med det fiskeslaget du liker best. Smaker godt med kokte poteter til. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskeloin eller torskefilet
  • 2 ss smør

Kremet spinat:

  • 300 g frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 3 dl kremfløte , matfløte eller créme fraîche
  • 0,25 ts revet muskatnøtt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte eller ovnsbakte poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB13 25.04.2024 14:20:17