Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Ovnspannekake med honning og nøtter

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 2,5 dl hvetemel
  • 50 g smeltet smør (pluss litt ekstra til formen)

Til servering

  • 2 ss flytende honning
  • 1 dl grovhakkede hasselnøtter
  • 4 stk. frisk aprikos plommer eller annen frukt
  • 2 ts melis
Del

Ovnspannekake med honning og nøtter

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 2,5 dl hvetemel
  • 50 g smeltet smør (pluss litt ekstra til formen)

Til servering

  • 2 ss flytende honning
  • 1 dl grovhakkede hasselnøtter
  • 4 stk. frisk aprikos plommer eller annen frukt
  • 2 ts melis

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 225 °C.
  2. Visp sammen egg, melk, mel og smeltet smør til en glatt og klumpfri røre.
  3. Smør en ildfast form (ca 20x30 cm.) med litt smør. og hell i røren. Plasser formen midt i stekeovnen i ca 25 minutter, til pannekaken har hevet seg godt og er vakkert gyllenbrun.
  4. Ringle over honning, dryss over hakkede nøtter og aprikos i biter og dryss litt melis på toppen. Server rykende varm. 
Tips ovnspannekake

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB14 04.12.2022 06:19:19