Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllinglår med cherrytomater

Ingredienser

  • 6 stk. kylling overlår
  • saft og revet skall 0,5 stk. sitron
  • 4 ss olivenolje
  • 500 g potet
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 6 båter hvitløk
  • 1 boks cherrytomat
  • 0,5 pose babyspinat
  • 0,5 potte frisk basilikum
Del

Kyllinglår med cherrytomater

(7)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjøtt fra kyllinglåret er smakfullt og mørt og tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. Her har du en deilig alt-i-ett-rett med grønnsaker og kylling, ferdig på under en time.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. kylling overlår
  • saft og revet skall 0,5 stk. sitron
  • 4 ss olivenolje
  • 500 g potet
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 6 båter hvitløk
  • 1 boks cherrytomat
  • 0,5 pose babyspinat
  • 0,5 potte frisk basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Retten kan også lages med kyllingfilet eller kylling lårfilet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 30.03.2023 01:04:11