Kickwok Kategori Familien Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Rask og enkel wok hele familien vil digge! Magert svinekjøtt i strimler wokket med en gammel klassiker - kinakålen, gulrot og grønn paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 1Kommentarer Ingredienser Porsjoner 600 g renskåret svinekjøtt i strimler 2 ss olje til steking 1 stk liten kinakål 1 stk grønn paprika 3 stk gulrot 1 pose ferdig woksaus (120 g) 200 g fullkornris Vis næringsinnhold Energi 436kcal Fett 10g Protein 39,5g Karbohydrater 45,2g Jern 2mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Kok fullkornsris som anvist på pakken. Skjær kinakål og paprika i tynne strimler. Skrell gulrot og skjær dem i tynne skiver med en ostehøvel. Varm litt olje i en wok, og brun kjøttet i små porsjoner. Sett det til side. Har du ikke wok kan du godt bruke en stekepanne. Ha i litt olje, og stek grønnsakene raskt i mindre porsjoner. Ha kjøttet og grønnsakene tilbake i wokken og rør inn sausen. Varm opp. Server wokken med fullkornsris og du har et enkelt og raskt hverdagsmåltid. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.