Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. liten kinakål
  • 1 stk. grønn paprika
  • 3 stk. gulrot
  • 1 pose ferdig woksaus (120 g)
  • 200 g fullkornris
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

436kcal

Energi

10g

Fett

39,5g

Protein

45,2g

Karbohydrater

2mg

Jern

Del

Kickwok

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rask og enkel wok hele familien vil digge! Magert svinekjøtt i strimler wokket med en gammel klassiker - kinakålen, gulrot og grønn paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. liten kinakål
  • 1 stk. grønn paprika
  • 3 stk. gulrot
  • 1 pose ferdig woksaus (120 g)
  • 200 g fullkornris
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

436kcal

Energi

10g

Fett

39,5g

Protein

45,2g

Karbohydrater

2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok fullkornsris som anvist på pakken. 
  2. Skjær kinakål og paprika i tynne strimler. Skrell gulrot og skjær dem i tynne skiver med en ostehøvel.

  1. Varm litt olje i en wok, og brun kjøttet i små porsjoner. Sett det til side.
Har du ikke wok kan du godt bruke en stekepanne.
  1. Ha i litt olje, og stek grønnsakene raskt i mindre porsjoner.

  1. Ha kjøttet og grønnsakene tilbake i wokken og rør inn sausen. Varm opp.

Server wokken med fullkornsris og du har et enkelt og raskt hverdagsmåltid. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant