Kickwok

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Rask og enkel wok hele familien vil digge! Magert svinekjøtt i strimler wokket med en gammel klassiker - kinakålen, gulrot og grønn paprika. Velg woksausen du liker best, vi har valgt en med hoisin. 

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. liten kinakål
  • 1 stk. grønn paprika
  • 3 stk. gulrot
  • 1 pose ferdig woksaus (120 g)
  • 200 g fullkornris
Vis næringsinnhold
Energi
436kcal
Fett
10g
Protein
39,5g
Karbohydrater
45,2g
Jern
2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok fullkornsris som anvist på pakken. 
  2. Skjær kinakål og paprika i tynne strimler. Skrell gulrot og skjær dem i tynne skiver med en ostehøvel.

  1. Varm litt olje i en wok, og brun kjøttet i små porsjoner. Sett det til side.
Har du ikke wok kan du godt bruke en stekepanne.
  1. Ha i litt olje, og stek grønnsakene raskt i mindre porsjoner.

  1. Ha kjøttet og grønnsakene tilbake i wokken og rør inn sausen. Varm opp.

Server wokken med fullkornsris og du har et enkelt og raskt hverdagsmåltid. 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.