Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Enkelte retter vekker til live sterke barndomsminner. Fiskeboller i hvit saus er en slik rett for mange, og enten elsker du denne retroretten og blir myk om hjertet av smaken, eller så mener du dette kun er mat for tannløse og småunger. Uansett - fiskeboller i hvit saus glimrende hverdagsmat!
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Et festmåltid på rekordtid! Finnbiff er en super middag både til fest og hverdag. Server med rørte tyttebær og kokte poteter eller potetmos. Vilt godt, fra naturen!
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Raskt, enkelt og skikkelig godt! One pot lasagne, eller broken lasagne – dette er hverdagslasagnen som sparer deg for både tid og oppvask, samtidig som den inneholder masse deilig smak!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten, men gjerne ellers i året også. Bruker du litt tid på å skjære ut isbeinet på lammelåret før steking, så får du en lammestek som er enklere å skjære i fine skiver.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
En deilig bacalaovariant med masse smak. Pass på at du ikke rører for mye i gryten, da faller fiskestykkene fra hverandre.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Suksessterte er manges kakefavoritt, og er en klassisk festkake. Den gule og fine fargen lyser opp kakebordet!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Gyros med lam er perfekt om du ønsker å bruke opp rester av lammesteken! Fyll pitabrød med tomat, rødløk, agurk og persille- og server med en deilig tzatziki, så får du en helt ny rett ut av restene!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Hva er suppefavoritten i Norge? Kan det være tomatsuppe, mon tro? Uansett – enten du lager suppen fra pose eller tar deg tid til å lage den fra bunnen, så smaker den enda bedre med et hardkokt egg oppi!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Enkelte retter vekker til live sterke barndomsminner. Fiskeboller i hvit saus er en slik rett for mange, og enten elsker du denne retroretten og blir myk om hjertet av smaken, eller så mener du dette kun er mat for tannløse og småunger. Uansett - fiskeboller i hvit saus glimrende hverdagsmat!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Et festmåltid på rekordtid! Finnbiff er en super middag både til fest og hverdag. Server med rørte tyttebær og kokte poteter eller potetmos. Vilt godt, fra naturen!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Raskt, enkelt og skikkelig godt! One pot lasagne, eller broken lasagne – dette er hverdagslasagnen som sparer deg for både tid og oppvask, samtidig som den inneholder masse deilig smak!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten, men gjerne ellers i året også. Bruker du litt tid på å skjære ut isbeinet på lammelåret før steking, så får du en lammestek som er enklere å skjære i fine skiver.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En deilig bacalaovariant med masse smak. Pass på at du ikke rører for mye i gryten, da faller fiskestykkene fra hverandre.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Suksessterte er manges kakefavoritt, og er en klassisk festkake. Den gule og fine fargen lyser opp kakebordet!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Gyros med lam er perfekt om du ønsker å bruke opp rester av lammesteken! Fyll pitabrød med tomat, rødløk, agurk og persille- og server med en deilig tzatziki, så får du en helt ny rett ut av restene!
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!