Ingredienser

  • 2 ss margarin
  • 3 ss hvetemel
  • 1 boks eller pakke fiskeboller
  • 4 dl melk

Tilbehør:

  • 800 g potet
  • 800 g gulrot
  • 2 ss finkuttet frisk gressløk eller persille
Del

Fiskeboller i hvit saus

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkelte retter vekker til live sterke barndomsminner. Fiskeboller i hvit saus er en slik rett for mange, og enten elsker du denne retroretten og blir myk om hjertet av smaken, eller så mener du dette kun er mat for tannløse og småunger. Uansett - fiskeboller i hvit saus glimrende hverdagsmat!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 ss margarin
  • 3 ss hvetemel
  • 1 boks eller pakke fiskeboller
  • 4 dl melk

Tilbehør:

  • 800 g potet
  • 800 g gulrot
  • 2 ss finkuttet frisk gressløk eller persille

Slik gjør du

  1. Smelt margarin i en kjele og rør inn hvetemel.
  2. Tilsett melk og halvparten av kraften i fiskebolleboksen og visp godt, slik at det ikke blir klumper i sausen. Kok opp, senk varmen og la sausen småkoke et par minutter. Tilsett mer melk om sausen blir for tykk. Pass på at sausen ikke brenner seg i bunnen. Smak til med salt og pepper.
  3. Ha fiskebollene i sausen og la dem bli gjennomvarme.
  4. Kok potetene til de er helt møre. Skrell og kutt gulrøttene i terninger og kok dem møre i litt lettsaltet vann. Dryss over litt hakket gressløk.

Fiskeboller i hvit saus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant