Ingredienser

  • 400 g rester av lammestek
  • 1 pk cherrytomat
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 pk pommes frites
  • 4 stk. pitabrød
  • 1 ss margarin
  • 2 ss gyroskrydder
  • 4 ss tzatziki
Del

Gyros med lammestek

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gyros med lam er perfekt om du ønsker å bruke opp rester av lammesteken! Fyll pitabrød med tomat, rødløk, agurk og persille- og server med en deilig tzatziki, så får du en helt ny rett ut av restene!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g rester av lammestek
  • 1 pk cherrytomat
  • 1 bunt bladpersille
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 pk pommes frites
  • 4 stk. pitabrød
  • 1 ss margarin
  • 2 ss gyroskrydder
  • 4 ss tzatziki

Slik gjør du

  1. Ta frem rester av lammestek og skjær kjøttet i tynne skiver.
  2. Vask og kutt tomat i fire, grovhakk persille og kutt løk i tynne skiver. Bland skiver av rødløk sammen med sitronsaft.
  3. Stek pommes frittes i ovn etter anvisning på pakken. Legg i pitabrødene mot slutten av steketiden.
  4. Ha margarin i en panne og fres rester av lammelår sammen med gyroskrydder.

Gyroskrydder kan du lage selv eller kjøpe hos spesialbutikker med et større utvalg av eksotiske varer. 

  1. Fordel lam, pommes frittes og grønnsaker i pitabrødene og server med tzatziki på toppen.

Gyros med lammestek

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant