Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Laks i folie

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
Under 20 min

Laks, urter og grillet sitron er en klassisk og kjempegod kombinasjon. Har du fersk laks er dette det aller beste! 

Buddha bowl

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En mettende og vegetarisk salat bowl med masse deilige farger og smaker! Byggryn, bakt søtpotet, krydderstekte kikerter, marinert tofu, friske grønnsaker toppet med en gurkemeie dressing! Nam!

Grillet kyllingfilet med vannmelonsalat

Denne oppskriften har fått1 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er rock`n roll sommerstemning samlet i ett og samme måltid. Garantert mange tomler opp og gode smaksopplevelser for deg og gjestene dine. Melonsalat med mojitodressing er digg tilbehør til grillet kylling! 

Biffsalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Han vil ha biff, hun vil ha salat. Her er løsningen på det klassiske problemet!

Baconsurret svinefilet

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Svinefilet er populær mat på grillen. Her har vi surret fileten inn med bacon og servert den med grillede ferskener, persille og pepperyoghurt. 

Moules frites - blåskjell med pommes frites

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Moules frites er en klassisk og tradisjonell måte å servere blåskjell på, med røtter i Belgia og nordkysten av Frankrike. En gang var det fattigmannskost, i dag dampede blåskjell med pommes frites elsket restaurantmat som du veldig enkelt lager hjemme.

Pai i langpanne

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Stor pai i langpanne metter omkring 8 personer. I stedet for å servere den som egen rett kan den også være en av rettene på en større buffet.

Pavlova i langpanne

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Pavlova til mange sa du? Da er denne oppskriften på Pavlova i langpanne midt i blinken. Toppes med deilig eggekrem og rabarbrakompott med jordbær. Faktisk er dette så godt at du garantert kommer til å lage den mange ganger i sommer. 

Laksesalat på rugbrød

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Har du en liten rest av laks eller ørret etter middagen som du ikke har hjerte til å kaste? Lag en deilig salat og server på rugbrød. Eller bruk den som fyll i et saftig sandwich til lunsj neste dag.

Laks i folie

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
Under 20 min

Laks, urter og grillet sitron er en klassisk og kjempegod kombinasjon. Har du fersk laks er dette det aller beste! 

Buddha bowl

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En mettende og vegetarisk salat bowl med masse deilige farger og smaker! Byggryn, bakt søtpotet, krydderstekte kikerter, marinert tofu, friske grønnsaker toppet med en gurkemeie dressing! Nam!

Grillet kyllingfilet med vannmelonsalat

Denne oppskriften har fått1 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er rock`n roll sommerstemning samlet i ett og samme måltid. Garantert mange tomler opp og gode smaksopplevelser for deg og gjestene dine. Melonsalat med mojitodressing er digg tilbehør til grillet kylling! 

Biffsalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Han vil ha biff, hun vil ha salat. Her er løsningen på det klassiske problemet!

Baconsurret svinefilet

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Svinefilet er populær mat på grillen. Her har vi surret fileten inn med bacon og servert den med grillede ferskener, persille og pepperyoghurt. 

Moules frites - blåskjell med pommes frites

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Moules frites er en klassisk og tradisjonell måte å servere blåskjell på, med røtter i Belgia og nordkysten av Frankrike. En gang var det fattigmannskost, i dag dampede blåskjell med pommes frites elsket restaurantmat som du veldig enkelt lager hjemme.

Pai i langpanne

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Stor pai i langpanne metter omkring 8 personer. I stedet for å servere den som egen rett kan den også være en av rettene på en større buffet.

Pavlova i langpanne

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Pavlova til mange sa du? Da er denne oppskriften på Pavlova i langpanne midt i blinken. Toppes med deilig eggekrem og rabarbrakompott med jordbær. Faktisk er dette så godt at du garantert kommer til å lage den mange ganger i sommer. 

Laksesalat på rugbrød

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Har du en liten rest av laks eller ørret etter middagen som du ikke har hjerte til å kaste? Lag en deilig salat og server på rugbrød. Eller bruk den som fyll i et saftig sandwich til lunsj neste dag.