Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rugbrød med laks

Laksesalat på rugbrød

Ingredienser

porsjoner
  • ca 200 g kald kokt laks
  • 0,25 stk. agurk
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss majones
  • 1 ss crème fraîche orginal, 35 % rømme eller gresk yoghurt
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 kvister frisk dill
  • 4 skiver grovt rugbrød
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du en liten rest av laks eller ørret etter middagen som du ikke har hjerte til å kaste? Lag en deilig salat og server på rugbrød. Eller bruk den som fyll i et saftig sandwich til lunsj neste dag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca 200 g kald kokt laks
  • 0,25 stk. agurk
  • 0,5 stk. rødløk
  • 2 ss majones
  • 1 ss crème fraîche orginal, 35 % rømme eller gresk yoghurt
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 kvister frisk dill
  • 4 skiver grovt rugbrød

Slik gjør du

  1. Mos den kokte laksen grovt med gaffel.
  2. Finhakk agurk og løk og bland alt. Smak til med kajenne, salt, pepper og sitronsaft.
  3. Rist rugbrødskivene og del dem i to på skrå. Topp med lakseblandingen og pynt med dill og litt majones.

Her er alle mengder omtrentlige, og du kan godt sjonglere ingrediensene med det du har for hånden. Du kan også bruke kald, hvit fisk som for eksempel kveite eller torsk, eller varmrøkt laks eller ørret. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 26.05.2024 13:29:56