Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Torsk med bacon og gulrotstuing

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.

Maissuppe med grove scones

Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Maissuppe, eller corn chowder, er en deilig og kremet suppe som passer like godt på en kald vinterdag med hermetisk mais som på en varm sommerdag med sesongens ferske mais. Server med nystekte grove scones – enkelt og veldig, veldig godt!

Kyllingwok med brokkoli

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

Omelett med skinke og paprika

Denne oppskriften har fått4,2 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
Under 20 min

Omelett er både enkelt, næringsrikt og godt. Fyllet kan du variere i det uendelige. Prøv denne omelettvarianten med skinke og paprika.

Pepperbiff

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Ytrefilet av storfe er mørt og smakfullt kjøtt som er perfekt til biff. Den klassiske pepperbiffen var særlig populær på 80-tallet, men smaker like fantastisk godt i dag med den kremete, hotte sausen!

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Baked oats med appelsin og karamell

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Vi får virkelig ikke nok av baked oats og spesielt ikke denne med smak av appelsin servert med masse karamellsaus. Har du lyst på noe søtt og godt er dette noe for deg! 

Plukkfisk

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk. 

Torsk med bacon og gulrotstuing

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.

Maissuppe med grove scones

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Maissuppe, eller corn chowder, er en deilig og kremet suppe som passer like godt på en kald vinterdag med hermetisk mais som på en varm sommerdag med sesongens ferske mais. Server med nystekte grove scones – enkelt og veldig, veldig godt!

Kyllingwok med brokkoli

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

Omelett med skinke og paprika

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
Under 20 min

Omelett er både enkelt, næringsrikt og godt. Fyllet kan du variere i det uendelige. Prøv denne omelettvarianten med skinke og paprika.

Pepperbiff

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Ytrefilet av storfe er mørt og smakfullt kjøtt som er perfekt til biff. Den klassiske pepperbiffen var særlig populær på 80-tallet, men smaker like fantastisk godt i dag med den kremete, hotte sausen!

Gyros

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Greske ferieminner friskes opp med hjemmelaget gyros. Mariner strimler av svin, lam, kylling eller storfe. Fyll deretter stekt kjøtt i pitabrød sammen med rødløk, tzatziki, fetaost og pommes frites. 

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Baked oats med appelsin og karamell

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Vi får virkelig ikke nok av baked oats og spesielt ikke denne med smak av appelsin servert med masse karamellsaus. Har du lyst på noe søtt og godt er dette noe for deg! 

Plukkfisk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk.