Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Skinkegrateng

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Dette er en barnevennlig og sunn skinkegrateng. Alt blandes enkelt, uten at du behøver å skille egg og stivpiske eggehviter.

Kremet fiskesuppe

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Kyllingform med orzo

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.

Kokos- og currypanne med torsk

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Gjør en indisk vri på fiskemiddagen og lag denne smakfulle fiskepannen med torsk - kjapt og enkelt å varte opp med i en travel hverdag.

Bakt potet

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Bakt potet er så enkelt og så godt, og kan fylles med alt ditt hjerte begjærer. En klatt smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, rømme, bacon, skinke, mais, ost og mye, mye mer. 

Kålpudding

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kålpudding er svensk husmannskost som er stadig er like populær. Hodekål og kjøttdeig bakt i ovnen med kraft, fløte, soya og sirup smaker helt nydelig. Server med rørte tyttebær eller en grønn salat.

Smuldrepai med epler

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!

Pariserpizza

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne krysningen av ostesmørbrød og pizza faller garantert i smak hos både store og små. Vår pariserpizza er fylt med kjøttsaus, men her er det supert å bruke rester av både pålegg, ost og åpnede glass med salsa eller pastasaus. 

Skinkegrateng

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Dette er en barnevennlig og sunn skinkegrateng. Alt blandes enkelt, uten at du behøver å skille egg og stivpiske eggehviter.

Kremet fiskesuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

Kyllingform med orzo

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.

Kokos- og currypanne med torsk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Gjør en indisk vri på fiskemiddagen og lag denne smakfulle fiskepannen med torsk - kjapt og enkelt å varte opp med i en travel hverdag.

Bakt potet

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Bakt potet er så enkelt og så godt, og kan fylles med alt ditt hjerte begjærer. En klatt smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, rømme, bacon, skinke, mais, ost og mye, mye mer. 

Indisk lammekorma

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Det indiske kjøkken er påvirket av blant annet monguler, portugisere, persere og briter, og hver region har sine tradisjoner. Krydder og smaker møtes og det resulterer i mange gode retter. Her er det lammekjøtt som skal trekke i fløte og krydder til en deilig indisk lammegryte.

Kålpudding

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Kålpudding er svensk husmannskost som er stadig er like populær. Hodekål og kjøttdeig bakt i ovnen med kraft, fløte, soya og sirup smaker helt nydelig. Server med rørte tyttebær eller en grønn salat.

Smuldrepai med epler

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!

Pariserpizza

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Denne krysningen av ostesmørbrød og pizza faller garantert i smak hos både store og små. Vår pariserpizza er fylt med kjøttsaus, men her er det supert å bruke rester av både pålegg, ost og åpnede glass med salsa eller pastasaus.