Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Indisk curry med strimlet svinekjøtt

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen. 

Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk, brokkoli og purre og en varm stekeovn - stort mer skal ikke til for å lage en rask og god fiskemiddag! Server med quinoa, ris eller byggryn for et mer mettende måltid.

Kyllingramen

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander. 

Spagetti Bolognese

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Pasta i alle former og fasonger er populær mat for de aller fleste, og øverst på popularitetsskalaen regjerer nok spagetti Bolognese - spagetti med kjøttsaus! Her er en enkel og barnevennlig versjon. Vil du ha den litt “tøffere”, så tilsett et par finhakkede hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene.

Kokoda -ceviche fra Fiji

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

Selleribiffer med varm linsesalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk. 

Arme riddere

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Disk opp med frokosten til familien. Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost eller som en hverdagsdessert. En enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på. 

Bidos

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bidos er samefolkets tradisjonelle festmat som både er skikkelig godt og superenkel å lage. 

Indisk curry med strimlet svinekjøtt

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Indisk curry med strimlet svinekjøtt er en super hverdagsgryte. Currypasta, kokosmelk og ingefær gir deilig varme og aroma. Sammen med masse deilige norske grønnsaker har får du en rask, sunn, og smakrik middag på under halvtimen. 

Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Torsk, brokkoli og purre og en varm stekeovn - stort mer skal ikke til for å lage en rask og god fiskemiddag! Server med quinoa, ris eller byggryn for et mer mettende måltid.

Kyllingramen

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter og dette er en rask og enkel variant der du bruker ferdig kyllingkraft smakssatt med blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste. Serveres med nudler, kokte egg, skiver av saftig kyllingkjøtt, sprøe grønnsaker og frisk koriander. 

Spagetti Bolognese

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Pasta i alle former og fasonger er populær mat for de aller fleste, og øverst på popularitetsskalaen regjerer nok spagetti Bolognese - spagetti med kjøttsaus! Her er en enkel og barnevennlig versjon. Vil du ha den litt “tøffere”, så tilsett et par finhakkede hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene.

Kokoda -ceviche fra Fiji

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

Moussaka

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

Selleribiffer med varm linsesalat

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk. 

Arme riddere

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Disk opp med frokosten til familien. Arme riddere er et godt alternativ, enten du ønsker å spise det til frokost eller som en hverdagsdessert. En enkel og smakfull måte få brukt opp brødrestene dine på. 

Bidos

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bidos er samefolkets tradisjonelle festmat som både er skikkelig godt og superenkel å lage.