Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Fiskeboller i karrisaus

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

Grønn pasta med stekt egg

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Fullkornspagetti med ekstra grønt! Tynne, tynne strimler av squash egner seg perfekt som et alternativ til spagetti, eller til å blandes i. Sammen med en grønn ertepuré, stekt egg og et dryss parmesan så blir dette en smakfull og grønn middag.

Hjemmelaget fiskegrateng

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

Reinsdyrtaco

Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Reinsdyrtaco er perfekt når du ønsker en ny og spennende vri på den klassiske fredagstacoen! Bruk litt ekstra tid på en skikkelig digg multesalsa, og server reinsdyrbiffen i tynne skiver med syltet rødløk, tyttebær og pære.  

Steambuns med lam

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Asiatiske steambuns eller bao fylt med lammekjøtt og friske grønnsaker er en liten lekkerbisken. Vi har brukt lammeskav i våre buns, men her er mulighetene mange. Har du for eksempel rester av lammestek, er jo det perfekt.

Klassisk skinkestek med cidersaus

Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Skinkestek med sprø svor er ypperlig søndagsmiddag. Cidersaus av eplecider er godt tilbehør til svinestek.

Prinsessekake

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En fantastisk god kake laget av gjærdeig som er fylt med kanel, rosiner og deilig vaniljekrem! 

Lasagne

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Du skal lage alt fra bunnen av,-  og det er ganske kult. Føst skal du lage en kjøttsaus. Så skal du lage en ostesaus som lages på en lys bunnjevning. Det er den samme teknikken som brukes når du f.eks. skal lage hvit saus, der du smelter smør og har i hvetemel før du sper med melk. Tilslutt skal du montere og gjøre klar en god salat. Her er det altså masse å lære! 

Fiskeboller i karrisaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970-tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen.

Wok med kylling og nudler

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Vil du ha superenkel og fresh hverdagsmiddag, da lager du wok med kylling og grønnsaker. Enkelt - smakfullt - magert!

Grønn pasta med stekt egg

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Fullkornspagetti med ekstra grønt! Tynne, tynne strimler av squash egner seg perfekt som et alternativ til spagetti, eller til å blandes i. Sammen med en grønn ertepuré, stekt egg og et dryss parmesan så blir dette en smakfull og grønn middag.

Hjemmelaget fiskegrateng

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

Reinsdyrtaco

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Reinsdyrtaco er perfekt når du ønsker en ny og spennende vri på den klassiske fredagstacoen! Bruk litt ekstra tid på en skikkelig digg multesalsa, og server reinsdyrbiffen i tynne skiver med syltet rødløk, tyttebær og pære.  

Steambuns med lam

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Asiatiske steambuns eller bao fylt med lammekjøtt og friske grønnsaker er en liten lekkerbisken. Vi har brukt lammeskav i våre buns, men her er mulighetene mange. Har du for eksempel rester av lammestek, er jo det perfekt.

Klassisk skinkestek med cidersaus

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Skinkestek med sprø svor er ypperlig søndagsmiddag. Cidersaus av eplecider er godt tilbehør til svinestek.

Prinsessekake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

En fantastisk god kake laget av gjærdeig som er fylt med kanel, rosiner og deilig vaniljekrem! 

Lasagne

Turmat
Avansert
Cook Time
Over 60 min

Du skal lage alt fra bunnen av,-  og det er ganske kult. Føst skal du lage en kjøttsaus. Så skal du lage en ostesaus som lages på en lys bunnjevning. Det er den samme teknikken som brukes når du f.eks. skal lage hvit saus, der du smelter smør og har i hvetemel før du sper med melk. Tilslutt skal du montere og gjøre klar en god salat. Her er det altså masse å lære!