Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Salat med skrei og bakt paprika

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Med rester etter skreimiddagen kan du lage denne deilige salaten neste dag - full av gode smaker. Like god til lunsj som til tapas.

Libanesisk lam og ris

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lammekjøttdeig har en deilig mild lammesmak, og egner seg godt i denne barnevennlige middagsretten. 

Kyllingcurry med søtpotet

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt. 

Laks med ingefærglaze

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Dette er en rask hverdagsrett som smaker fantastisk. Laks og asiatiske smaker passer godt sammen, og gir den tradisjonelle laksemiddagen en spennende vri. 

Bakt søtpotet med brokkolipesto og stekte kikerter

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Vi nordmenn har for alvor fått øynene opp for den anvendelige søtpoteten! Her har vi bakt den i ovnen til den er helt myk, og toppet den med sprøstekte kikerter og en pesto av brokkoli og basilikum.

Betasuppe med svineknoke

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Betasuppe er norsk tradisjonsmat på sitt beste! Kok gjerne flere knoker samtidig og lag en stor porsjon betasuppe med kjøtt fra svineknokene og masse deilige grønnsaker.

Fastelavnsboller

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Det er en god, gammel tradisjon å lage boller fylt med krem og syltetøy på fastelavnssøndag! Vil du bake bollene selv, starter du med oppskriften vår for hveteboller. Her viser vi deg hvordan du lager krem og fyller bollene. Oppskriften er beregnet for å fylle ca. 12 boller, og det er beregnet 2 boller til hver.

Salat med skrei og bakt paprika

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Med rester etter skreimiddagen kan du lage denne deilige salaten neste dag - full av gode smaker. Like god til lunsj som til tapas.

Libanesisk lam og ris

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Lammekjøttdeig har en deilig mild lammesmak, og egner seg godt i denne barnevennlige middagsretten. 

Kyllingcurry med søtpotet

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt. 

Laks med ingefærglaze

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Dette er en rask hverdagsrett som smaker fantastisk. Laks og asiatiske smaker passer godt sammen, og gir den tradisjonelle laksemiddagen en spennende vri. 

Bakt søtpotet med brokkolipesto og stekte kikerter

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Vi nordmenn har for alvor fått øynene opp for den anvendelige søtpoteten! Her har vi bakt den i ovnen til den er helt myk, og toppet den med sprøstekte kikerter og en pesto av brokkoli og basilikum.

Moussaka

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

Betasuppe med svineknoke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Betasuppe er norsk tradisjonsmat på sitt beste! Kok gjerne flere knoker samtidig og lag en stor porsjon betasuppe med kjøtt fra svineknokene og masse deilige grønnsaker.

Hveteboller

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Har du lyst på ferske boller som smelter på tungen når de spises? Bak boller i dag og kos deg.

Fastelavnsboller

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Det er en god, gammel tradisjon å lage boller fylt med krem og syltetøy på fastelavnssøndag! Vil du bake bollene selv, starter du med oppskriften vår for hveteboller. Her viser vi deg hvordan du lager krem og fyller bollene. Oppskriften er beregnet for å fylle ca. 12 boller, og det er beregnet 2 boller til hver.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!