Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Laks med ingefærglaze

Laks med ingefærglaze

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g laksefilet med skinn
  • 1 ss soyaolje
  • 400 g nudler
  • 1 ss nøytral olje til steking av sukkererter
  • 1 pk sukkererter
  • 2 ss sriracha (asiatisk chilisaus) til servering

Ingefærglaze:

  • 1 bit valnøttstor frisk ingefær
  • 2 båter hvitløk
  • 5 ss soyasaus
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 0,5 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 stk. lime
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er en rask hverdagsrett som smaker fantastisk. Laks og asiatiske smaker passer godt sammen, og gir den tradisjonelle laksemiddagen en spennende vri. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g laksefilet med skinn
  • 1 ss soyaolje
  • 400 g nudler
  • 1 ss nøytral olje til steking av sukkererter
  • 1 pk sukkererter
  • 2 ss sriracha (asiatisk chilisaus) til servering

Ingefærglaze:

  • 1 bit valnøttstor frisk ingefær
  • 2 båter hvitløk
  • 5 ss soyasaus
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 0,5 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 stk. lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB15 18.06.2024 20:10:00