Ingredienser

  • 400 g kald, kokt skreifilet
  • 1 glass hermetisk grillet paprika
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pose blandet babybladsalat
  • 2 ss kapers
  • 4 stk. hardkokte egg

Dressing:

  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts sukker
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. sitron
Del

Salat med skrei og bakt paprika

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med rester etter skreimiddagen kan du lage denne deilige salaten neste dag - full av gode smaker. Like god til lunsj som til tapas.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kald, kokt skreifilet
  • 1 glass hermetisk grillet paprika
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pose blandet babybladsalat
  • 2 ss kapers
  • 4 stk. hardkokte egg

Dressing:

  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts sukker
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. sitron

Slik gjør du

  1. Fjern skinn og bein og del fisken i biter med fingrene.
  2. La hermetisk paprika renne godt av seg og skjær den i strimler. Finkutt vårløk.
  3. Legg alle ingrediensene pent opp på et fat.
  4. Visp sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
  5. Hell dressingen over salaten rett før servering. Dryss over litt kvernet pepper.

Server gjerne med godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant