Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
SALAT MED SKREI OG BAKT PAPRIKA

Salat med skrei og bakt paprika

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kald, kokt skreifilet
  • 1 glass hermetisk grillet paprika
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pose blandet babybladsalat
  • 2 ss kapers
  • 4 stk. hardkokte egg

Dressing:

  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts sukker
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med rester etter skreimiddagen kan du lage denne deilige salaten neste dag - full av gode smaker. Like god til lunsj som til tapas.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kald, kokt skreifilet
  • 1 glass hermetisk grillet paprika
  • 2 stk. vårløk
  • 1 pose blandet babybladsalat
  • 2 ss kapers
  • 4 stk. hardkokte egg

Dressing:

  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts sukker
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 17.06.2024 15:17:02