Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lag en spennende aspargessuppe med masse smak! Server som middag til fire eller som forrett til åtte.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Spekemat til middag har vi århundre lange tradisjoner på i Norge. Sammen med poteter, kål, eggerøre eller andre gode grønnsaker, spiser du deg både mett og fornøyd.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken, kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgerne i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med coleslaw, og vips - så har du en deilig middag som passer både for store og små.
Denne oppskriften har fått1 av 5 stjerner.
Her er rock`n roll sommerstemning samlet i ett og samme måltid. Garantert mange tomler opp og gode smaksopplevelser for deg og gjestene dine. Melonsalat med mojitodressing er digg tilbehør til grillet kylling!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Greske ferieminner friskes opp med hjemmelaget gyros. Mariner strimler av svin, lam, kylling eller storfe. Fyll deretter stekt kjøtt i pitabrød sammen med rødløk, tzatziki, fetaost og pommes frites.
Foliepakker er enkelt og godt- og kan fylles med masse forskellig! Skal du ut på tur i skogen, kan pakkene også tas med i sekken og grilles på bål. Barna kan ha ansvar for å forberede pakkene også kan de voksne ha ansvar for grillingen. Oppskriften viser hvordan du kan steke den i ovn, og gir tips til hvordan pakkene skal grilles.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Lag en spennende aspargessuppe med masse smak! Server som middag til fire eller som forrett til åtte.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Spekemat til middag har vi århundre lange tradisjoner på i Norge. Sammen med poteter, kål, eggerøre eller andre gode grønnsaker, spiser du deg både mett og fornøyd.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Har du vært på fisketur og fått en sei eller to på kroken, kan du lage en nydelig fiskeburger! Hvis ikke, er fiskeburgerne i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med coleslaw, og vips - så har du en deilig middag som passer både for store og små.
Denne oppskriften har fått1 av 5 stjerner.
Her er rock`n roll sommerstemning samlet i ett og samme måltid. Garantert mange tomler opp og gode smaksopplevelser for deg og gjestene dine. Melonsalat med mojitodressing er digg tilbehør til grillet kylling!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Greske ferieminner friskes opp med hjemmelaget gyros. Mariner strimler av svin, lam, kylling eller storfe. Fyll deretter stekt kjøtt i pitabrød sammen med rødløk, tzatziki, fetaost og pommes frites.
Foliepakker er enkelt og godt- og kan fylles med masse forskellig! Skal du ut på tur i skogen, kan pakkene også tas med i sekken og grilles på bål. Barna kan ha ansvar for å forberede pakkene også kan de voksne ha ansvar for grillingen. Oppskriften viser hvordan du kan steke den i ovn, og gir tips til hvordan pakkene skal grilles.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!