Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Gresk kylling

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
Under 20 min

Grillet kyllinglår sammen med de greske smakene fra fetaost og sorte oliven kan man lett bli i sprudlende humør av. Mat smaker utvilsomt godt, selv om man gjør det superenkelt.

Biffwok med kål og peanøtter

Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Strimlet biffkjøtt egner seg godt i raske middager. Her får biffstrimlene selskap av kinakål, gulrøtter og en deilig saus av peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Vi serverer grove nudler til, og har middagen på bordet på under en halvtime.

Brokkolisalat med pasta

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En deilig pastasalat med skikkelig crunch! Gjør en vri på klassisk brokkolisalat, og tilsett litt  mettende pasta. Vi har også hatt i sprøstekt bacon, druer og deilig pistasjnøtter - NAM!

Rømmegrøt

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

Steinbit med grillet nektarin

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Legg fisk på grillen! Steinbitfilet er fast i konsistensen og er enkel å grille. Sommerfrukten nektarin er også fin å legge på grillen, og gir deilig sødme og syrlighet til retten.

Steambuns med lam

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Asiatiske steambuns eller bao fylt med lammekjøtt og friske grønnsaker er en liten lekkerbisken. Vi har brukt lammeskav i våre buns, men her er mulighetene mange. Har du for eksempel rester av lammestek, er jo det perfekt.

Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
40–60 min

Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.

Ostekake med byggryn og bringebær

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

En morsom vri på ostekaken - bland kokte byggryn i ostemassen! Det gir en deilig nøtteaktig smak og gir spennende konsistens til kaken. Med rødt gelélokk og friske bringebær er dette en nydelig dessertkake.

Enkel bringebæris

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Superkjapp is laget med frosne bringebær og fløte! Du kan også bruke andre frosne bær, som blåbær eller jordbær. Har du kjøpt frosne bær i butikken? Les på pakken om disse egner seg til bruk uten varmebehandling (eller spør en voksen). 

Gresk kylling

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
Under 20 min

Grillet kyllinglår sammen med de greske smakene fra fetaost og sorte oliven kan man lett bli i sprudlende humør av. Mat smaker utvilsomt godt, selv om man gjør det superenkelt.

Biffwok med kål og peanøtter

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Strimlet biffkjøtt egner seg godt i raske middager. Her får biffstrimlene selskap av kinakål, gulrøtter og en deilig saus av peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Vi serverer grove nudler til, og har middagen på bordet på under en halvtime.

Brokkolisalat med pasta

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En deilig pastasalat med skikkelig crunch! Gjør en vri på klassisk brokkolisalat, og tilsett litt  mettende pasta. Vi har også hatt i sprøstekt bacon, druer og deilig pistasjnøtter - NAM!

Rømmegrøt

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

Steinbit med grillet nektarin

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Legg fisk på grillen! Steinbitfilet er fast i konsistensen og er enkel å grille. Sommerfrukten nektarin er også fin å legge på grillen, og gir deilig sødme og syrlighet til retten.

Steambuns med lam

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Asiatiske steambuns eller bao fylt med lammekjøtt og friske grønnsaker er en liten lekkerbisken. Vi har brukt lammeskav i våre buns, men her er mulighetene mange. Har du for eksempel rester av lammestek, er jo det perfekt.

Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Avansert
Cook Time
40–60 min

Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.

Ostekake med byggryn og bringebær

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

En morsom vri på ostekaken - bland kokte byggryn i ostemassen! Det gir en deilig nøtteaktig smak og gir spennende konsistens til kaken. Med rødt gelélokk og friske bringebær er dette en nydelig dessertkake.

Enkel bringebæris

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Superkjapp is laget med frosne bringebær og fløte! Du kan også bruke andre frosne bær, som blåbær eller jordbær. Har du kjøpt frosne bær i butikken? Les på pakken om disse egner seg til bruk uten varmebehandling (eller spør en voksen).