Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Grillet kyllinglår sammen med de greske smakene fra fetaost og sorte oliven kan man lett bli i sprudlende humør av. Mat smaker utvilsomt godt, selv om man gjør det superenkelt.
Denne oppskriften har fått4,3 av 5 stjerner.
Strimlet biffkjøtt egner seg godt i raske middager. Her får biffstrimlene selskap av kinakål, gulrøtter og en deilig saus av peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Vi serverer grove nudler til, og har middagen på bordet på under en halvtime.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
En deilig pastasalat med skikkelig crunch! Gjør en vri på klassisk brokkolisalat, og tilsett litt mettende pasta. Vi har også hatt i sprøstekt bacon, druer og deilig pistasjnøtter - NAM!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Legg fisk på grillen! Steinbitfilet er fast i konsistensen og er enkel å grille. Sommerfrukten nektarin er også fin å legge på grillen, og gir deilig sødme og syrlighet til retten.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Asiatiske steambuns eller bao fylt med lammekjøtt og friske grønnsaker er en liten lekkerbisken. Vi har brukt lammeskav i våre buns, men her er mulighetene mange. Har du for eksempel rester av lammestek, er jo det perfekt.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En morsom vri på ostekaken - bland kokte byggryn i ostemassen! Det gir en deilig nøtteaktig smak og gir spennende konsistens til kaken. Med rødt gelélokk og friske bringebær er dette en nydelig dessertkake.
Superkjapp is laget med frosne bringebær og fløte! Du kan også bruke andre frosne bær, som blåbær eller jordbær. Har du kjøpt frosne bær i butikken? Les på pakken om disse egner seg til bruk uten varmebehandling (eller spør en voksen).
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Grillet kyllinglår sammen med de greske smakene fra fetaost og sorte oliven kan man lett bli i sprudlende humør av. Mat smaker utvilsomt godt, selv om man gjør det superenkelt.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Strimlet biffkjøtt egner seg godt i raske middager. Her får biffstrimlene selskap av kinakål, gulrøtter og en deilig saus av peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Vi serverer grove nudler til, og har middagen på bordet på under en halvtime.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En deilig pastasalat med skikkelig crunch! Gjør en vri på klassisk brokkolisalat, og tilsett litt mettende pasta. Vi har også hatt i sprøstekt bacon, druer og deilig pistasjnøtter - NAM!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Legg fisk på grillen! Steinbitfilet er fast i konsistensen og er enkel å grille. Sommerfrukten nektarin er også fin å legge på grillen, og gir deilig sødme og syrlighet til retten.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Asiatiske steambuns eller bao fylt med lammekjøtt og friske grønnsaker er en liten lekkerbisken. Vi har brukt lammeskav i våre buns, men her er mulighetene mange. Har du for eksempel rester av lammestek, er jo det perfekt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En morsom vri på ostekaken - bland kokte byggryn i ostemassen! Det gir en deilig nøtteaktig smak og gir spennende konsistens til kaken. Med rødt gelélokk og friske bringebær er dette en nydelig dessertkake.
Superkjapp is laget med frosne bringebær og fløte! Du kan også bruke andre frosne bær, som blåbær eller jordbær. Har du kjøpt frosne bær i butikken? Les på pakken om disse egner seg til bruk uten varmebehandling (eller spør en voksen).
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!