Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Wrap med kjøttboller og hummus

Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig av svin
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 3 ts tandoorikrydder
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olje til steking
  • 4 stk. hvetetortilla
  • 1 pk ruccula

Tomatsalat:

  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 ss olje
  • 2 ss frisk koriander
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Hummus:

  • 1 boks hermetiske kikerter ( à 380 g)
  • 1 båt grovhakket hvitløk
  • 1 ts sesamolje
  • saften av 0,5 stk. lime
  • ca. 1 dl olje
Del

Wrap med kjøttboller og hummus

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kjøttdeig av svin er sunt, godt og magert. Smaksatt med litt ekstra krydder blir disse kjøttbollene svinaktig gode.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig av svin
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 3 ts tandoorikrydder
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olje til steking
  • 4 stk. hvetetortilla
  • 1 pk ruccula

Tomatsalat:

  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 ss olje
  • 2 ss frisk koriander
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Hummus:

  • 1 boks hermetiske kikerter ( à 380 g)
  • 1 båt grovhakket hvitløk
  • 1 ts sesamolje
  • saften av 0,5 stk. lime
  • ca. 1 dl olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Svinefilet med hummus 3a

Server saftige kjøttboller i tortillalefser med tomatsalat, ruccola og hummus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 07.02.2023 16:39:46