Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Hjemmelagde fiskepinner med råkost og potetmos

Ingredienser

  • 600 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 8 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. egg
  • 1 dl griljermel eller brødrasp
  • 3 ss margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk. revet gulrot
  • 2 stk. appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter
Del

Hjemmelagde fiskepinner

(2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fiskepinner lager du enkelt selv! Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne hjemmelaget brødrasp. Det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 600 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 8 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. egg
  • 1 dl griljermel eller brødrasp
  • 3 ss margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk. revet gulrot
  • 2 stk. appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server fiskepinner med råkost og potetmos eller kokte poteter. Remulade smaker også godt til.

Til variasjon kan du gjerne ha litt revet sitronskall, ulike krydder og friske urter i melblandingen.

Har du brød som er blitt tørt er det supert å lage eget griljermel.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 27.01.2023 05:58:00