Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hjemmelagde fiskepinner med råkost og potetmos
Har du små kokker i huset? La barna lage hjemmelagde fiskepinner helt selv på MatStart. Besøk matstart.no

Hjemmelagde fiskepinner

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 8 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. egg
  • 1 dl griljermel eller brødrasp
  • 3 ss margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk. revet gulrot
  • 2 stk. appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fiskepinner lager du enkelt selv! Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne hjemmelaget brødrasp. Det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g torskefilet , uten skinn og bein
  • 8 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. egg
  • 1 dl griljermel eller brødrasp
  • 3 ss margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk. revet gulrot
  • 2 stk. appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server fiskepinner med råkost og potetmos eller kokte poteter. Remulade smaker også godt til.

Til variasjon kan du gjerne ha litt revet sitronskall, ulike krydder og friske urter i melblandingen.

Har du brød som er blitt tørt er det supert å lage eget griljermel.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 18.04.2024 12:45:56