Hjemmelagde fiskepinner med råkost og potetmos Kategori Familien Vanskelighetsgrad Middels Tid 40–60 min Fiskepinner lager du enkelt selv! Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne hjemmelaget brødrasp. Det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 600 g torskefilet , uten skinn og bein 8 ss hvetemel 1 ts salt 1⁄2 ts pepper 1 stk egg 2 ss melk 1 dl griljermel eller brødrasp 3 ss margarin til steking Potetmos: 10 stk potet 3 dl melk 2 ss smør 1⁄2 ts salt 1⁄4 ts pepper Råkostsalat: 4 stk revet gulrot 2 stk appelsin , skåret i skinnfrie appelsinbåter Slik gjør du Skjær fiskefilet i 4-5 cm brede stykker. Bland hvetemel, salt og pepper i en vid skål, visp sammen egg i en annen skål og ha griljermel i en tredje skål. Vend fiskestykkene først i melblandingen, deretter i egg og til slutt i griljermel. Legg dem på bakepapir til alle er panert. Varm en vid stekepanne og smelt margarin. Når det slutter å bruse er det varmt nok til å legge i fiskestykkene. Stek dem på middels varme til de er gyllenbrune, ca. 4 minutter på hver side avhengig av tykkelse på fiskestykkene. Legg dem over på litt tørkepapir så det kan trekke til seg noe av fettet. Riv gulrot og bland med appelsinsaft. Smak eventuelt til med litt sukker, salt og pepper. Server fiskepinner med råkost og kokte poteter. Remulade smaker også godt til. Til variasjon kan du gjerne ha litt revet sitronskall, ulike krydder og friske urter i melblandingen. Slik lager du brødrasp av brød som er blitt tørt. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.