Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Kjøttboller med rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Små, saftige kjøttboller er en familiefavoritt, og her serverer vi dem med herlig tradisjonelt følge. Stuede rotgrønnsaker er enkle å lage og passer til nesten alt. 

Ovnsbakt torsk med linser

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

Mac and cheese

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.

Raspeballer med svineknoke

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.

Kyllingfilet i form

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv. 

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Eplekake

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.

TikTok pizza omelett

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En kjapp og god tortilla pizza med egg – enklere blir det ikke. Passer godt som frokost, lunsj eller som en rask middag. Topp gjerne med ulike typer ost og skinke for variasjon. Nam!

Kjøttboller med rotgrønnsaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Små, saftige kjøttboller er en familiefavoritt, og her serverer vi dem med herlig tradisjonelt følge. Stuede rotgrønnsaker er enkle å lage og passer til nesten alt. 

Ovnsbakt torsk med linser

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

Mac and cheese

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.

Raspeballer med svineknoke

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.

Hvit pizza med reinsdyrbiff

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Superenkel
Cook Time
Under 20 min

En kremet hvit pizza med smak av vill norsk natur! Toppet med tynne skiver av reindyrbiff, deilig sopp, søt pære og blåmuggost blir dette en smaksbombe. Bruk en halvstekt pizzabunn hvis det skal gå raskt, eller lag pizzadeigen selv. Vilt godt, fra naturen!

Kyllingfilet i form

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv. 

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Eplekake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.

TikTok pizza omelett

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

En kjapp og god tortilla pizza med egg – enklere blir det ikke. Passer godt som frokost, lunsj eller som en rask middag. Topp gjerne med ulike typer ost og skinke for variasjon. Nam!