Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Små, saftige kjøttboller er en familiefavoritt, og her serverer vi dem med herlig tradisjonelt følge. Stuede rotgrønnsaker er enkle å lage og passer til nesten alt.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.
Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.
Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
En kremet hvit pizza med smak av vill norsk natur! Toppet med tynne skiver av reindyrbiff, deilig sopp, søt pære og blåmuggost blir dette en smaksbombe. Bruk en halvstekt pizzabunn hvis det skal gå raskt, eller lag pizzadeigen selv. Vilt godt, fra naturen!
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.
Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.
En kjapp og god tortilla pizza med egg – enklere blir det ikke. Passer godt som frokost, lunsj eller som en rask middag. Topp gjerne med ulike typer ost og skinke for variasjon. Nam!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Små, saftige kjøttboller er en familiefavoritt, og her serverer vi dem med herlig tradisjonelt følge. Stuede rotgrønnsaker er enkle å lage og passer til nesten alt.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En kremet hvit pizza med smak av vill norsk natur! Toppet med tynne skiver av reindyrbiff, deilig sopp, søt pære og blåmuggost blir dette en smaksbombe. Bruk en halvstekt pizzabunn hvis det skal gå raskt, eller lag pizzadeigen selv. Vilt godt, fra naturen!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Eplekake er alltid populært. Dette er en saftig og deilig eplekake, som blir aller best om du bruker syrlige norske epler. Server gjerne med is, eller en god klatt krem eller gresk yoghurt.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
En kjapp og god tortilla pizza med egg – enklere blir det ikke. Passer godt som frokost, lunsj eller som en rask middag. Topp gjerne med ulike typer ost og skinke for variasjon. Nam!
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!