Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Fiskepudding med søtpotet og sukkererter

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep.

Pannekaker med havregryn

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Pannekaker med havregryn er litt sunnere enn pannekaker med bare fint mel. Havrepannekaker har samme gode smak, og litt mer å tygge på. Pannekakene er populær hverdagsmiddag i barnefamilier, så pass på å lage nok pannekakerøre!

Kyllingfilet med eple og bacon

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Kyllingfilet er en middagsfavoritt for mange. Her har vi gitt den selskap av syrlig eple, sennep og bacon, en artig vri med spennende smak.

Raspeballer med svineknoke

Denne oppskriften har fått4,4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.

Lammeburger

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Lyst på noe litt søtt, litt salt, crunchy og samtidig friskt? Lag lammeburger med rødkål og spinat – toppet med en deilig blanding av feta, pistasjnøtter og mynte. Kanskje blir dette din nye favoritt!

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Firkløverkake

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En saftig og god sjokoladekake er noe alle liker! Lag en deilig firkløverkake med luftig sjokoladeglasur neste gang du venter kaffegjester.

Fårikål

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Visste du at Fårikål er Norges nasjonalrett? Den er superenkel å lage, du skal bare legge kjøtt, kål og krydder lag på lag i en gryte. I tillegg smaker den skikkelig digg! Og, får du rester - er det like godt å varme opp fårikålen og spise den dagen etter. 

Fiskepudding med søtpotet og sukkererter

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Fiskepudding er suveren hverdagsmat, her i overraskende selskap med grove biter ovnsstekt søtpotet og crispy sukkererter. En kjapp dressing lager du av yoghurt og sennep.

Pannekaker med havregryn

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Pannekaker med havregryn er litt sunnere enn pannekaker med bare fint mel. Havrepannekaker har samme gode smak, og litt mer å tygge på. Pannekakene er populær hverdagsmiddag i barnefamilier, så pass på å lage nok pannekakerøre!

Kyllingfilet med eple og bacon

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Kyllingfilet er en middagsfavoritt for mange. Her har vi gitt den selskap av syrlig eple, sennep og bacon, en artig vri med spennende smak.

Raspeballer med svineknoke

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.

Lammeburger

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Lyst på noe litt søtt, litt salt, crunchy og samtidig friskt? Lag lammeburger med rødkål og spinat – toppet med en deilig blanding av feta, pistasjnøtter og mynte. Kanskje blir dette din nye favoritt!

Reinsdyrbiff med nøttesmør

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En saftig reinsdyrbiff med pastinakkpuré og deilig brunet nøttesmør. En imponerende enkel oppskrift, - og kanskje ny fredagsfavoritt?!

Anette viser deg hvordan du får biffen helt perfekt, - og gir deg noen ekstra tips!

Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

Firkløverkake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

En saftig og god sjokoladekake er noe alle liker! Lag en deilig firkløverkake med luftig sjokoladeglasur neste gang du venter kaffegjester.

Fårikål

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Visste du at Fårikål er Norges nasjonalrett? Den er superenkel å lage, du skal bare legge kjøtt, kål og krydder lag på lag i en gryte. I tillegg smaker den skikkelig digg! Og, får du rester - er det like godt å varme opp fårikålen og spise den dagen etter.