Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Kjøttform med potetmoslokk

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Her er en magrere variant av den engelske Sheperd's Pie, som ofte ble laget med malt lammekjøtt. Potetmos ble lagt som et lokk på toppen, og servert som en alt i én form. Kjempegod hverdagsmat både for liten og stor!

BBQ kylling bowl

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Salatbowl med saftig, grillet kyllingfilet glasert med en asiatisk bbq-saus, nudler, kimchi og friske grønnsaker. Smakfull og fresh salat til lunsj eller middag.

Grillet makrell med syltede grønnsaker

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Grillet makrell er tradisjonell sommermat for mange. Vi har gitt den spennende følge av syltede grønnsaker, som et friskt alternativ til rømme og agurksalat. Server små nypoteter til, og sommeridyllen er komplett.

Fransk løksuppe

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

En klassissk fransk løksuppe er laget av enkle ingredienser, men smaker vidunderlig. Vær tålmodig og la løken steke seg ordentlig gyllenbrun, så er belønningen en helt nydelig suppe!

Kokoda -ceviche fra Fiji

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

Ossobuco med pasta

Denne oppskriften har fått3,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Vi elsker varmende gryter med masse smak når temperaturen synker og mørket senker seg! Den italienske klassikeren ossobuco med kalveskank serverer vi her med den brede pastatypen papardelle, og et raust dryss gremolata over.

Sis köfte - tyrkisk kebab

Denne oppskriften har fått4,5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Köfte, kofte eller kebab er vanlige navn på krydrede kjøttboller fra Midt-Østen. De finnes i et utall varianter, gjerne kraftig krydret og servert i ferske pitabrød eller lefser. Våre köfte er laget av lammekjøtt.

Blåbærclafoutis

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Det vanskeligste med clafoutis er trolig å uttale det franske navnet. Den pannekakelignende røren kan du variere med andre typer bær og oppdelt frukt.

Smuldrepai med bær

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bland sammen mel, havregryn, smør og brunt sukker. Ha det over frosne blåbær og bringebær, og vips så har du en supergod smuldrepai! Du kan også bruke selvplukkede bær. Smaker kjempegodt alene, eller med litt is til.

Kjøttform med potetmoslokk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Her er en magrere variant av den engelske Sheperd's Pie, som ofte ble laget med malt lammekjøtt. Potetmos ble lagt som et lokk på toppen, og servert som en alt i én form. Kjempegod hverdagsmat både for liten og stor!

BBQ kylling bowl

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Salatbowl med saftig, grillet kyllingfilet glasert med en asiatisk bbq-saus, nudler, kimchi og friske grønnsaker. Smakfull og fresh salat til lunsj eller middag.

Grillet makrell med syltede grønnsaker

Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Grillet makrell er tradisjonell sommermat for mange. Vi har gitt den spennende følge av syltede grønnsaker, som et friskt alternativ til rømme og agurksalat. Server små nypoteter til, og sommeridyllen er komplett.

Fransk løksuppe

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

En klassissk fransk løksuppe er laget av enkle ingredienser, men smaker vidunderlig. Vær tålmodig og la løken steke seg ordentlig gyllenbrun, så er belønningen en helt nydelig suppe!

Kokoda -ceviche fra Fiji

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

Ossobuco med pasta

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Vi elsker varmende gryter med masse smak når temperaturen synker og mørket senker seg! Den italienske klassikeren ossobuco med kalveskank serverer vi her med den brede pastatypen papardelle, og et raust dryss gremolata over.

Sis köfte - tyrkisk kebab

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Köfte, kofte eller kebab er vanlige navn på krydrede kjøttboller fra Midt-Østen. De finnes i et utall varianter, gjerne kraftig krydret og servert i ferske pitabrød eller lefser. Våre köfte er laget av lammekjøtt.

Blåbærclafoutis

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
40–60 min

Det vanskeligste med clafoutis er trolig å uttale det franske navnet. Den pannekakelignende røren kan du variere med andre typer bær og oppdelt frukt.

Smuldrepai med bær

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Bland sammen mel, havregryn, smør og brunt sukker. Ha det over frosne blåbær og bringebær, og vips så har du en supergod smuldrepai! Du kan også bruke selvplukkede bær. Smaker kjempegodt alene, eller med litt is til.