Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.
Denne oppskriften har fått3,9 av 5 stjerner.
Vi blir aldri lei av gryteretter! Her har du en deilig gryte med byggryn, bønner og kikerter - et flott vegansk middagsalternativ.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
En frisk og rask salat med vårlige, lette smaker. Saftig appelsin i skiver erstatter en vanlig dressing. Vi har brukt kyllingfilet, men du kan like gjerne bruke rester av kylling fra gårsdagens middag.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Ovnsbakt torsk krydret med pepper og surret inn i en god spekeskinke blir snadder hverdagsmat. Bak tomater med fisken i stekeovnen, lag en grønn og deilig rucculasaus, og kok potet og brokkoli. Enkelt, sunt og godt!
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.
Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.
Sushi donuts er herlig frisk og lekker å se på. Vi har pyntet med laksefilet, avokado, reddik og agurk, men her er det bare fantasien som setter grenser. Lag gjerne din egen variant!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
For mange er gresk mat synonymt med lam, og i denne paien samler vi essensen av de gode smakene. Lukk øynene og drøm deg tilbake til en liten, gresk taverna.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Bankekjøtt er en av de gode, gamle traverne på middagsbordet. Dette er enkel mat som er rask å forberede, men som trenger lang tid og lav temperatur for å få fram deilig mørhet og god smak. Langsom hurtigmat, kan du si.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Budapestrull er som en deilig krysning av rullekake og kvæfjordkake - nydelig nøttemarengs med kremfyll og mandarinbåter. Dette er en svensk klassiker, skapt av en konditor i Vetlanda rundt 1950. Nyt den med en kopp kaffe - gjerne servert i tynne mokkakopper!
Falafel er små boller laget av kikerter og krydder. Kjempegodt å lage til middag! Her har vi laget en variant i pitabrød med en frisk salat og tzatsiki. Her er det en del prosesser du skal gjennom, og en del som skal kuttes og klargjøres, - så dette er perfekt for deg som har laget litt mat før, og har lyst til å utfordre deg selv litt.
Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.
Vi blir aldri lei av gryteretter! Her har du en deilig gryte med byggryn, bønner og kikerter - et flott vegansk middagsalternativ.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En frisk og rask salat med vårlige, lette smaker. Saftig appelsin i skiver erstatter en vanlig dressing. Vi har brukt kyllingfilet, men du kan like gjerne bruke rester av kylling fra gårsdagens middag.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Ovnsbakt torsk krydret med pepper og surret inn i en god spekeskinke blir snadder hverdagsmat. Bak tomater med fisken i stekeovnen, lag en grønn og deilig rucculasaus, og kok potet og brokkoli. Enkelt, sunt og godt!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Sushi donuts er herlig frisk og lekker å se på. Vi har pyntet med laksefilet, avokado, reddik og agurk, men her er det bare fantasien som setter grenser. Lag gjerne din egen variant!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
For mange er gresk mat synonymt med lam, og i denne paien samler vi essensen av de gode smakene. Lukk øynene og drøm deg tilbake til en liten, gresk taverna.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Bankekjøtt er en av de gode, gamle traverne på middagsbordet. Dette er enkel mat som er rask å forberede, men som trenger lang tid og lav temperatur for å få fram deilig mørhet og god smak. Langsom hurtigmat, kan du si.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Budapestrull er som en deilig krysning av rullekake og kvæfjordkake - nydelig nøttemarengs med kremfyll og mandarinbåter. Dette er en svensk klassiker, skapt av en konditor i Vetlanda rundt 1950. Nyt den med en kopp kaffe - gjerne servert i tynne mokkakopper!
Falafel er små boller laget av kikerter og krydder. Kjempegodt å lage til middag! Her har vi laget en variant i pitabrød med en frisk salat og tzatsiki. Her er det en del prosesser du skal gjennom, og en del som skal kuttes og klargjøres, - så dette er perfekt for deg som har laget litt mat før, og har lyst til å utfordre deg selv litt.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!