Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

Leverkaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du lyst til å begynne å spise mer innmat, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Lag en porsjon leverkaker! Leverkaker har en fin, mild smak, og er absolutt en rett å ta med seg om man ønsker å spise hele dyret fra hode til hale. Våre leverkakerer laget av lammelever og lammekjøttdeig, men her kan du bruke det du har tilgang på.

Ovnsbakt torsk med linser

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

Mac and cheese

Denne oppskriften har fått4,6 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.

Stekt skrei med spinat og sukkererter

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Kylling tikka masala

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Tikka betyr rett og slett kjøtt uten bein, og masala betyr krydderblanding. Kyllingkjøtt i krydder, altså! Marinert i yoghurt og krydder, og kokt ferdig i en deilig krydret tomatsaus med fløte. Sett av tid til å la kjøttet marinere over natten, så er resten gjort på under en halv time.

Røkt svinekam med potetgrateng

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

Crema Catalana med hint av kanel

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Crema Catalana er en herlig spansk dessert. Denne har et hint av kanel. Perfekt dessert i appelsinsesongen og etter et godt tapasmåltid.

Rekesmørbrød

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Rekesmørbrød er kjempegodt. Dette kan du hvis du har reker med eller uten skall. Hvis du har reker med skall, så viser vi deg hvordan du skal pille dem. Reker med skall veier mer enn pillede reker, og vekten varierer. Vei opp underveis. Det gjør ikke noe om det blir litt mer eller mindre. 

Leverkaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Har du lyst til å begynne å spise mer innmat, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Lag en porsjon leverkaker! Leverkaker har en fin, mild smak, og er absolutt en rett å ta med seg om man ønsker å spise hele dyret fra hode til hale. Våre leverkakerer laget av lammelever og lammekjøttdeig, men her kan du bruke det du har tilgang på.

Ovnsbakt torsk med linser

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Det er ikke mye som skal til – fisk,litt olje eller smør, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

Mac and cheese

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.

Stekt skrei med spinat og sukkererter

Denne oppskriften har fått4 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Reinsdyrbiff med nøttesmør

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

En saftig reinsdyrbiff med pastinakkpuré og deilig brunet nøttesmør. En imponerende enkel oppskrift, - og kanskje ny fredagsfavoritt?!

Anette viser deg hvordan du får biffen helt perfekt, - og gir deg noen ekstra tips!

Kylling tikka masala

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Tikka betyr rett og slett kjøtt uten bein, og masala betyr krydderblanding. Kyllingkjøtt i krydder, altså! Marinert i yoghurt og krydder, og kokt ferdig i en deilig krydret tomatsaus med fløte. Sett av tid til å la kjøttet marinere over natten, så er resten gjort på under en halv time.

Røkt svinekam med potetgrateng

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

Crema Catalana med hint av kanel

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Crema Catalana er en herlig spansk dessert. Denne har et hint av kanel. Perfekt dessert i appelsinsesongen og etter et godt tapasmåltid.

Rekesmørbrød

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Rekesmørbrød er kjempegodt. Dette kan du hvis du har reker med eller uten skall. Hvis du har reker med skall, så viser vi deg hvordan du skal pille dem. Reker med skall veier mer enn pillede reker, og vekten varierer. Vei opp underveis. Det gjør ikke noe om det blir litt mer eller mindre. 

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!