Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Flatbiff i strimler

StorfeFlatbiff i strimler

Flatbiff i strimler er ypperlig til sunne hverdagsretter som wok, supper med biffstrimler og biffsalat, i tillegg til gode gryter som ungarsk gulasj eller rødvinsgryte.

Storfe flatbiff i strimler

Tilberedning

Stek biffstrimler raskt i en varm stekepanne til kjøttsaft pipler ut. Da er biffstrimlene medium stekt. Ikke stek for mye kjøtt av gangen, men stek heller kjøttet i flere omganger. Til gryteretter kan gjerne kjøttet trekke i 30 minutter til det er godt og mørt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g flatbiff i strimler per person.

Alternative råvarer

I stedet for flatbiff i strimler kan man bruke andre typer biffkjøtt i strimler, for eksempel strimlet entrecôte, ytrefilet eller indrefilet.


version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB11 05.12.2025 05:44:01