Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr Reinsdyrbiff

ReinsdyrReinsdyrbiff

Flatbiff i skiver er ypperlig som reinsdyrbiff.

Reinsdyrbiff

Tilberedning

Stek reinbiff på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffene medium stekt.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 53 °C
Medium stekt: 55 - 60 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g reinbiff per person.

Alternative råvarer

Ytrefilet, mørbrad, entrecôte eller flatbiff av reinsdyr.

 


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Valg av reinsdyrkjøtt


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB12 07.12.2023 08:25:56