Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Svinenakke

SvinSvinenakke

Svinenakke er et helt stykke fra nakken på grisen. Hel nakke blir vanligvis skåret til koteletter, men kan også benes ut til en liten stek. Benfri svinenakke er også råvaren til pulled pork, og passer ypperlig til grilling og ovnssteking.

Denne kan deles opp i

Svinenakke med ben


Svinenakke kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter

Aktuelle artikler

  • Bli en grillgeek!

  • Svin til grillfesten

  • Hvilken grill skal jeg velge?

  • Braisering

  • StreetFood fra MatPrat

  • Bruk grillen som røykovn

  • Grilltider, metoder og temperaturer



Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 26.03.2023 16:22:51