Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Vingeklubbe

KyllingVingeklubbe

Vingeklubbe er den innerste delen av vingen på kyllingen. Vingeklubber er skikkelig kosemat, og egner seg best stekt eller grillet.

Kylling vingeklubber

Vingeklubber er det man bruker hvis man skal lage skikkelige «hot wings». Hot wings er vingeklubber som er krydret godt før de stekes eller friteres, som det ofte gjøres i USA. Vingeklubber er noe mer kjøttfulle enn kyllingvinger.

Tilberedning

Stek vingeklubber på 200 °C i ovn i ca. 40 minutter.

Beregning per person

Beregn ca. 300 g per person.

Alternative råvarer

Kyllingklubber


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Hvordan dele opp en kylling


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 10:49:33