Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Lårfilet

KyllingLårfilet

Kylling lårfilet er overlår uten ben. 

Kylling lårfilet

Lårfilet kan stekes i panne, i ovn eller på grillen, og kan i tillegg brukes i gryteretter. Av lårfileten kan man også lage revet kylling som er supert i streetfood-retter.

Tilberedning

Grill lårfilet først et par minutter på direkte varme, og deretter ca. 5 minutter på indirekte varme. Lårfiletene kan også legges på et bakepapirkledd stekebrett og stekes i ovn på 160 °C i 12-15 minutter. Lårfileten kan også skjæres i terninger som tres på grillspyd. Beregn ca. 6 minutters grilltid.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

72 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g lårfilet per person.

Alternative råvarer

Kyllingfilet


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • StreetFood fra MatPrat

  • Råvarer til Thailandsk matlaging

  • Tøff og trendy gatemat

  • Fra hånd til munn


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 20.05.2024 09:01:01