Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Lårfilet

KyllingLårfilet

Kylling lårfilet er overlår uten ben. 

Kylling lårfilet

Lårfilet kan stekes i panne, i ovn eller på grillen, og kan i tillegg brukes i gryteretter. Av lårfileten kan man også lage revet kylling som er supert i streetfood-retter.

Tilberedning

Grill lårfilet først et par minutter på direkte varme, og deretter ca. 5 minutter på indirekte varme. Lårfiletene kan også legges på et bakepapirkledd stekebrett og stekes i ovn på 160 °C i 12-15 minutter. Lårfileten kan også skjæres i terninger som tres på grillspyd. Beregn ca. 6 minutters grilltid.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

72 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g lårfilet per person.

Alternative råvarer

Kyllingfilet


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • StreetFood fra MatPrat

  • Råvarer til Thailandsk matlaging

  • Tøff og trendy gatemat

  • Fra hånd til munn


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 31.03.2023 15:53:48